Ulasan

Kabeh sing nyentuh lan mriksa cara kerjane

Guides

Ora kesusu Sampeyan ora ngerti carane nggawe? Coba dipikir ing kene lan ngerti kepiye

Columns

Apa sing ana ing suket suket (teknologi)
yyyy
Waca liyane
kolom

Nanging sampeyan ora nelpon! Kita mlebu ing jaman deepfakes maju

Bayangake yen ing sawijining dina sampeyan nguripake komputer lan ujug-ujug kabeh kanca mbanjiri informasi manawa sampeyan nindakake perkara sing aneh. Dheweke ndeleng video kasebut sawetara dina kepungkur, ing ngendi sampeyan ngancam bakal ngalahake presiden. Utawa ing ngendi sampeyan fitnah Paus ...

Waca liyane

TEAM KAMI

Ketemu karo wong sing nggawe SmartMe