Asisten Google bisa ngrameke sukses. Saiki wis kasedhiya ing 90 negara lan digunakake luwih saka 500 yuta wong. Iki uga bisa digunakake ing basa Polandia. Salah sawijining faktor sukses ing kasus iki yaiku pembangunan asisten terus. Ing CES taun iki, Google wis ngeset bar kasebut lan ngumumake sawetara fitur sing menarik banget. Sinau luwih lengkap babagan carane bisa ningkatake operasi piranti.

Sing pisanan yaiku deteksi produk otomatis sing bisa kita tambah ing Google Home - fungsi iki uga didhukung dening versi Polandia. Yen pangguna ngatur produk anyar ing aplikasi kasebut ing Android, banjur kanthi otomatis bakal entuk informasi babagan kemungkinan nyambungake menyang Google Home. Tombol kaya iki uga bakal katon ing aplikasi Google Home.

Fitur anyar liyane yaiku cathetan lengket sing kasedhiya karo Asisten Google. Ing layar cerdas, saiki kita bakal bisa nggawe kertu informasi lan nuduhake karo kulawarga kasebut minangka bagean saka aplikasi kasebut. Kabeh sing kudu kita lakoni yaiku dadi asisten apa sing kudu ditulis ing kertu kanggo kita.

Asisten Google CES

Fungsi sabanjure yaiku "Tindakan Terjadwal". Kita bakal bisa ngandhani Google supaya ngaktifake sawetara peralatan, sawetara piranti kanthi wektu. Contone, produsen kopi ing wayah esuk lan humidifier jam wolung. Mesthi wae, peralatan kasebut kudu kompatibel karo Google Home.

Inovasi liyane yaiku kemampuan kanggo maca kabeh artikel kanthi banter, kayata. Cukup ucapake "Hei Google, waca" utawa "Hei Google, waca kaca iki" lan asisten bakal maca kabeh kanggo sampeyan! Fungsine bakal kasedhiya kanggo 42 basa, kalebu basa Polandia asli!

Asisten Google uga bakal bisa mbusak informasi sing diwenehake kanthi ora sengaja. Yen ora sengaja ngucapake "Ok Google", kita bisa ngomong "Hei Google, iku dudu kanggo sampeyan". Asile, Google bakal nglalekake kabeh sing dicritakake. Opsi kasebut bakal ditambahi, amarga kita uga bisa mrentah asisten kanggo mbusak kabeh sing wis dakkandhani minggu iki "Hei Google, busak kabeh sing dakkandhani minggu iki".

Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh pilihan lan luwih apik yen Google ngembangake asisten kasebut.

Sumber lan foto: Blog Google

Foto saka Mitchell Luo na Unsplash

 

Kaya sing sampeyan ngerteni, fungsi anyar sing kasedhiya liwat Asisten Google, sing uga digabung karo Google Home, kanthi nggedhekake kemungkinan aplikasi iki. Thanks kanggo wong-wong mau, operasi piranti lan nindakake macem-macem kegiatan ing Internet luwih efisien. Amarga kasedhiya basa Polandia, piranti lunak uga bisa digunakake ing negara kita.

Google Ngarep - mesthine wis kedadeyan

Google wis suwe ora digandhengake mung minangka hegemon ing mesin telusuran. Merek kasebut nawakake pangguna puluhan solusi, terus nandur modal kanggo miwiti riset, pangembangan lan wiwitan. Dadi saya angel golek wilayah ing ngendi perusahaan sing adhedhasar Mountain View, California ora ana aplikasi utawa piranti. Asisten Google mung siji conto.

Wiwit gagasan omah sing cerdas nemokake lemah sing subur, mula mung sadurunge produk sadurunge dikenal minangka Google Home lan Google Home Mini ing pasar. Ora bisa ditolak manawa kanggo akeh warga negara kita, Nanging, piranti kasebut tetep anonim. Apa worth ganti? Preduli babagan evaluasi pungkasan sing diwenehake kanggo fungsi sakabehe piranti, sampeyan kudu luwih dhisik ngerti kepiye, kerjane lan apa kemungkinan sing diwenehake. Rega menarik (samesthine) versi Polandia lan desain sing menarik mesthi bisa menehi solusi iki.

Apa asisten Google ing omah

Sadurunge klompok Amerika wiwit ngembangake seri Sarang (Mini, Hub, Max), ing pungkasan taun 2016, pamicara nirkabel Google Home duwe premier. Dheweke ditondoi kanthi bentuk bentuke silinder lan ing versi dhasar wis ngatasi warna putih lan abu-abu. Nguripake utawa bisu nggunakake tombol sing wicaksana, tutul tombol. Wiwit wiwitan, sampeyan bisa mutusake ngganti model kanthi model materi lan logam ing warna sing cocog karo interior khusus.

Kurang saka setaun mengko, versi piranti sing luwih cilik kanthi fungsi sing padha tekan pasar. Google Home Mini mung minangka pamicara sing luwih cilik, dibandhingake karo desain, kayata ... watu. Yen dibandhingake karo varian pisanan sing luwih gedhe, sawetara rincian setelan manual wis diganti lan dianyari mengko.

Ing 2017, model paling gedhe sing diarani Google Home Max uga muncul ing pasar, kanthi pamicara stereo, sistem swara cerdas USB jinis C Wiwit taun 2019, perusahaan Amerika wiwit ngembangake teknologi minangka bagean saka merek Nest.

Fungsi lan aplikasi Google Home

Sistem sing diarani asisten Google adhedhasar printah swara. Pramila umume sakabehing pesanan ing pamicara omah nirkabel Google Ngarep utawa Google Ngarep Mini yaiku nggunakake mikrofon sing dibangun.

Cathetan penting babagan basa Polandia. Kaya sing wis diandharake ing teks, fungsi maca versi Polandia minangka salah sawijining hal anyar sing mesthi bakal migunani. Masalahe yaiku piranti isih durung ditampilake lan dileksanakake kanthi lengkap ing pasar. Basa Polandia ngasilake akeh kontroversi lan keraguan. Sawetara pangguna Google Home Mini, sing wis biasa ngontrol prentah Inggris, bisa uga kaget nalika peralatan kasebut nanggepi tembung Polandia utawa ... nanggepi nggunakake kosa kata kita. Masalah kasebut rumit, nanging kita bisa nganggep yen suwe-suwe, kanthi popularisasi teknologi cerdas, kabeh aplikasi Google bakal kasedhiya ing basa Polandia tanpa watesan utawa komplikasi utama.

Kontrol lampu

Aplikasi umpamane asisten Google sing digandhengake menyang Google Home yaiku kontrol swara cahya. Pangguna ing omah sing cerdas asring diwiwiti babagan aspek urip saben dinane kaya manajemen manajemen terpencar, otomatis utawa luwih gampang. Pesen swara - tembung sandhi - cukup kanggo mateni utawa mateni siji utawa luwih sumber tanpa preduli yen tengah wengi, tangan sampeyan rame utawa sampeyan mung mlebu omah.

Kontrol multimedia

Aja lali, Google Home minangka speaker lan luwih becik nggunakake fungsi dhasar. Amarga nampa prentah pribadi, mula, bisa ngaktifake radio Internet favorit liwat TuneIn utawa disk tartamtu sing kasedhiya ing Spotify ing sandhi. Manajemen media swara ngluwihi mung muter musik. Rekomendasi bisa uga ditrapake kanggo chromecasts, YouTube, TV Android utawa malah konsol game Xbox.

Tujulane "ya" kepenak maneh. Kadhangkala lagu "dakkandhakake" lan humming sepi ora cukup - kita pengin langsung ngrungokake. Saiki mung ngetik judhul lan printah sing cocog. Pancen bosen karo asisten Google.

Akses menyang informasi

Sanajan kurang dhukungan kanggo komunikasi karo asisten Google ing basa Polandia bisa keganggu, kawruh babagan basa Inggris ngidini sampeyan entuk sawetara informasi praktis kanthi swara. Apa cuacae? Pukul apa sing cedhak karo supermarket? Informasi sing diklumpukake lan proses Google bisa dikirim nganggo printah, tanpa kudu digoleki ing telpon utawa komputer. Pangeling-eling duwe mupangat sing padha - tinimbang nyetel kanthi manual, sing kudu dilakoni yaiku "pesenan" lan Home utawa Home Mini ngontrol wektu, umpamane masak.

Setelan pribadi

Subyek artikel, yaiku fungsi sabanjure piranti sing dibahas, nuduhake entuk manfaat liyane. Ya, kabeh pangguna speaker - Asisten Google Home bisa program prentah sing gegandhengan karo luwih saka siji kegiatan. Contone: siji sandhi nguripake lampu lan TV, amarga iki kebiasaan mlebu omah. Muni nyenengake? Ayo ngerti yen arep nyiyapake bahan luwih lengkap ing Google Home (muga-muga versi Polandia sing pungkasan bakal katon ing pasar!).

Apa sampeyan seneng artikel kita? Kaya kita ing profil kita Facebook!
Sampeyan kasengsem ing topik Omah sing pinter? Gabung karo kancaku Klompok Facebook!
Sampeyan duwe pitakon babagan Xiaomi? Temokake jawaban kanggo kita Klompok Facebook!
Lan, saliyane maca babagan teknologi, sampeyan seneng ndeleng, banjur ngajak sampeyan menyang profil kita Instagram!

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan