Asisten Google bisa ngrameke sukses. Saiki wis kasedhiya ing 90 negara lan digunakake luwih saka 500 yuta wong. Iki uga bisa digunakake ing basa Polandia. Salah sawijining faktor sukses ing kasus iki yaiku pembangunan asisten terus. Ing CES taun iki, Google wis ngeset bar kasebut lan ngumumake sawetara fitur sing menarik banget. Sinau luwih lengkap babagan carane bisa ningkatake operasi piranti.

Sing pisanan yaiku deteksi produk otomatis sing bisa kita tambah ing Google Home - fungsi iki uga didhukung dening versi Polandia. Yen pangguna ngatur produk anyar ing aplikasi kasebut ing Android, banjur kanthi otomatis bakal entuk informasi babagan kemungkinan nyambungake menyang Google Home. Tombol kaya iki uga bakal katon ing aplikasi Google Home.

Fitur anyar liyane yaiku cathetan lengket sing kasedhiya karo Asisten Google. Ing layar cerdas, saiki kita bakal bisa nggawe kertu informasi lan nuduhake karo kulawarga kasebut minangka bagean saka aplikasi kasebut. Kabeh sing kudu kita lakoni yaiku dadi asisten apa sing kudu ditulis ing kertu kanggo kita.

Asisten Google CES

Fungsi sabanjure yaiku "Tindakan Terjadwal". Kita bakal bisa ngandhani Google supaya ngaktifake sawetara peralatan, sawetara piranti kanthi wektu. Contone, produsen kopi ing wayah esuk lan humidifier jam wolung. Mesthi wae, peralatan kasebut kudu kompatibel karo Google Home.

Inovasi liyane yaiku kemampuan kanggo maca kabeh artikel kanthi kuwat, kayata kaya iki. Cukup ngomong "Hei Google, waca" utawa "Hei Google, waca kaca iki" lan asisten bakal maca kabeh kanggo sampeyan! Fungsi kasebut bakal kasedhiya kanggo 42 basa, kalebu basa Polandia asli kita!

Asisten Google uga bakal bisa mbusak informasi sing diwenehake kanthi ora sengaja. Yen ora sengaja ujar "Ok Google" kita bisa ngomong "Hei Google, iku ora kanggo sampeyan". Akibaté, Google bakal lali kabeh sing kita ngandhani. Opsi kasebut bakal ditambahi, amarga kita uga bisa mbantah asisten supaya bisa ngilangi kabeh sing dicritakake ing minggu iki "Hei Google, mbusak kabeh sing dakkandhakake marang sampeyan minggu iki".

Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh pilihan lan luwih apik yen Google ngembangake asisten kasebut.

Sumber lan foto: Blog Google

Foto saka Mitchell Luo na Unsplash

Kaya sing sampeyan ngerteni, fungsi anyar sing kasedhiya liwat Asisten Google, sing uga digabung karo Google Home, kanthi nggedhekake kemungkinan aplikasi iki. Thanks kanggo wong-wong mau, operasi piranti lan nindakake macem-macem kegiatan ing Internet luwih efisien. Amarga kasedhiya basa Polandia, piranti lunak uga bisa digunakake ing negara kita.

Google Ngarep - mesthine wis kedadeyan

Google wis suwe ora digandhengake mung minangka hegemon ing mesin telusuran. Merek kasebut nawakake pangguna puluhan solusi, terus nandur modal kanggo miwiti riset, pangembangan lan wiwitan. Dadi saya angel golek wilayah ing ngendi perusahaan sing adhedhasar Mountain View, California ora ana aplikasi utawa piranti. Asisten Google mung siji conto.

Wiwit gagasan omah sing cerdas nemokake lemah sing subur, mula mung sadurunge produk sadurunge dikenal minangka Google Home lan Google Home Mini ing pasar. Ora bisa ditolak manawa kanggo akeh warga negara kita, Nanging, piranti kasebut tetep anonim. Apa worth ganti? Preduli babagan evaluasi pungkasan sing diwenehake kanggo fungsi sakabehe piranti, sampeyan kudu luwih dhisik ngerti kepiye, kerjane lan apa kemungkinan sing diwenehake. Rega menarik (samesthine) versi Polandia lan desain sing menarik mesthi bisa menehi solusi iki.

Apa asisten Google ing omah

Sadurunge klompok Amerika wiwit ngembangake seri Sarang (Mini, Hub, Max), ing pungkasan taun 2016, pamicara nirkabel Google Home duwe premier. Dheweke ditondoi kanthi bentuk bentuke silinder lan ing versi dhasar wis ngatasi warna putih lan abu-abu. Nguripake utawa bisu nggunakake tombol sing wicaksana, tutul tombol. Wiwit wiwitan, sampeyan bisa mutusake ngganti model kanthi model materi lan logam ing warna sing cocog karo interior khusus.

Kurang saka setaun mengko, versi piranti cilik sing duwe fungsi sing padha ing pasar. Google Home Mini mung speaker cilik, dibandhingake karo desain, kayata, ... watu. Dibandhingake karo varian pisanan sing luwih gedhe, sawetara rincian babagan setelan manual diganti, sing banjur dianyari.

Ing 2017, model paling gedhe sing diarani Google Home Max uga muncul ing pasar, kanthi pamicara stereo, sistem swara cerdas USB jinis C Wiwit taun 2019, perusahaan Amerika wiwit ngembangake teknologi minangka bagean saka merek Nest.

Fungsi lan aplikasi Google Home

Sistem sing diarani asisten Google adhedhasar printah swara. Pramila umume sakabehing pesanan ing pamicara omah nirkabel Google Ngarep utawa Google Ngarep Mini yaiku nggunakake mikrofon sing dibangun.

Cathetan penting babagan basa Polandia. Kaya sing dituduhake ing teks, fungsi maca versi basa Polandia minangka salah sawijining pawarta sing mesthi bisa migunani. Masalahe yaiku piranti kasebut durung kasedhiya lan ditrapake ing pasar kita. Basa Polandia nuwuhake kontroversi lan keraguan. Sawetara pangguna ing Google Home Mini, sing biasa kanggo ngontrol prentah Inggris, bisa uga kaget nalika alat kasebut nanggapi tembung-tembung Polandia utawa ... nanggapi nganggo kosa kata kita. Masalah kasebut kompleks, nanging kita bisa nganggep manawa wis suwe, bebarengan karo popularitas teknologi cerdas, kabeh aplikasi Google bakal kasedhiya ing basa Polandia tanpa larangan lan komplikasi sing gedhe.

Kontrol lampu

Aplikasi umpamane asisten Google sing digandhengake menyang Google Home yaiku kontrol swara cahya. Pangguna ing omah sing cerdas asring diwiwiti babagan aspek urip saben dinane kaya manajemen manajemen terpencar, otomatis utawa luwih gampang. Pesen swara - tembung sandhi - cukup kanggo mateni utawa mateni siji utawa luwih sumber tanpa preduli yen tengah wengi, tangan sampeyan rame utawa sampeyan mung mlebu omah.

Kontrol multimedia

Ayo ora lali manawa Google Home minangka speaker lan layak nggunakake fungsi dhasar. Amarga nampa printah pribadi, bisa, umpamane, nglakokake radio Internet sing disenengi liwat TuneIn utawa disk sing ditetepake ing Spotify. Manajemen multimedia swara ngluwihi mung muter musik. Prentah kita bisa uga ditrapake kanggo kromecast, YouTube, TV sing dilengkapi Android utawa malah konsol game Xbox.

Tujulane "ya" kepenak maneh. Kadhangkala lagu "dakkandhakake" lan humming sepi ora cukup - kita pengin langsung ngrungokake. Saiki mung ngetik judhul lan printah sing cocog. Pancen bosen karo asisten Google.

Akses menyang informasi

Sanajan kurang dhukungan kanggo komunikasi karo asisten Google ing basa Polandia bisa keganggu, kawruh babagan basa Inggris ngidini sampeyan entuk sawetara informasi praktis kanthi swara. Apa cuacae? Pukul apa sing cedhak karo supermarket? Informasi sing diklumpukake lan proses Google bisa dikirim nganggo printah, tanpa kudu digoleki ing telpon utawa komputer. Pangeling-eling duwe mupangat sing padha - tinimbang nyetel kanthi manual, sing kudu dilakoni yaiku "pesenan" lan Home utawa Home Mini ngontrol wektu, umpamane masak.

Setelan pribadi

Subyek artikel kasebut, kayata. Piranti fungsi sabanjure piranti sing dibahas, cenderung nuduhake luwih akeh keuntungan. Ya, saben pangguna pembantu pembantu Rumah Tangga Google bisa program printah sing ana gandhengane karo luwih saka siji kegiatan. Contone: siji sandhi urip lampu lan TV, amarga kita duwe pakulinan nalika mlebu omah. Muni kepengin banget? Ayo kula ngerti yen kita kudu nyiapake bahan luwih lengkap babagan Google Ngarep (bisa uga pungkasane versi Polandia muncul ing pasar!).

Apa sampeyan seneng artikel kita? Kaya kita ing profil kita Facebook!
Sampeyan kasengsem ing topik Omah sing pinter? Gabung karo kancaku Klompok Facebook!
Sampeyan duwe pitakon babagan Xiaomi? Temokake jawaban kanggo kita Klompok Facebook!
Lan, saliyane maca babagan teknologi, sampeyan seneng ndeleng, banjur ngajak sampeyan menyang profil kita Instagram!

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan