Pusat Ngarep FIBARO 2
Waca liyane
Fibaro, reviews

FIBARO Home Center 2 - maneh panel kontrol FIBARO

Tinjauan unit kontrol omah sing cerdas ora gampang. Jumlah perkara sing bisa dites pancen gedhe banget. Nanging, kita nyoba mriksa peralatan iki kanthi gaya, supaya bisa dicocogake karo kabeh wong. Sugeng rawuh ...

Waca liyane

Waca liyane
Fibaro, Google Ngarep, Asisten omah, HomeBridge, HomeKit, IKEA Ngarep Smart, News, openHAB, Xiaomi Ngarep

Uni Eropa ngetokake investigasi menyang ekosistem Google, Apple lan Amazon

Panguwasa Antitrust ngluncurake penyelidikan liyane marang para raksasa teknologi paling gedhe. Tugas dheweke yaiku mriksa apa ekosistem nuduhake premis monopolistik. Tugas kabeh dikelola dening Komisioner Pertandingan EU, Margrethe Vestage. Dheweke pengin yakin ...

Waca liyane

12