Waca liyane
tutorial, Xiaomi Ngarep

Masalah karo jadwal kerja ing otomatisasi Xiaomi - [Pandhuan]

Ing grup Facebook kita, ana wong sing nemoni masalah karo jadwal kegiatan ing otomatisasi Xiaomi saben sawetara dina. Mula, kita nyedhiyakake solusi kanggo masalah iki kanthi luwih gampang supaya sampeyan bisa nemokake kanthi gampang. Masalah wis dirampungake ...

Waca liyane

Waca liyane
Fibaro, Google Ngarep, Asisten omah, HomeBridge, HomeKit, IKEA Ngarep Smart, tutorial, Xiaomi Ngarep

Kepiye ngarani piranti ing omah sing cerdas? Pandhuan

Apa sampeyan ngerti perasaan kasebut nalika sampeyan pengin mateni lampu ing lorong, lan Siri kanthi sregep lampu ing kamar turu? Utawa sampeyan pengin nutup blinds ing ruang tamu lan Google mutusake kanggo nutup kabeh? Kanthi pandhuan iki, kita bakal menehi pitunjuk marang sampeyan ...

Waca liyane

Waca liyane
Asisten omah, tutorial

Comfort Mio Decor 90 - integrasi karo Asisten Omah

Ing artikel aku bakal nerangake babagan carane nggabungake Mio Decor mMotion Comfort 90 motor ril langsir listrik karo Asisten Omah. Aku bakal nggunakake modul Shelly 2.5 kanggo tujuan iki. Modul iki gumantung kepiye carane duwe kabel listrik ...

Waca liyane