Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake ulasan, pandhuan lan kabeh konten karo teknologi asisten omah. Sinau luwih lengkap babagan piranti Xiaomi Aqara lan liya-liyane, sing ngidini sampeyan entuk manfaat kanggo duwe omah sing cerdas ing kendali, kontrol kasebut intuisi, nyaman lan, kabeh, otomatis.

Apa asisten omah

Cukup, HA, utawa asisten omah, yaiku sistem omah cerdas gratis. Kepiye carane kita ngomong babagan solusi sing kasedhiya gratis? Iki minangka piranti lunak open source, mula saben pangguna sing trampil bisa nindakake sawijining pangembangan. Asisten omah dianggo ing macem-macem platform lan komputer - utamane sacara lokal, tanpa kebutuhan awan. Atusan ewu piranti uga gabung karo HA, saengga bisa nggawe sistem omah cerdas kanthi gampang kanthi ngatur produk kaya properti, umpamane perusahaan Xiaomi.

Ing pandhuane, kita saranake carane nggunakake solusi iki kanthi efektif lan efisien lan apa sing kudu ditindakake supaya bisa nggedhekake potensial kanggo kabutuhan sampeyan. Popularizasi kawruh babagan topik iki yaiku blok bangunan kanggo pangembangan gagasan omah sing cerdas. Akeh aspek sing ana gandhengane isih durung cukup dikenal ing Polandia.

Teknologi Xiaomi

Xiaomi minangka salah sawijining perusahaan berkat asisten omah wis tambah akeh popularitas. Khusus, Xiaomi Aqara minangka pambuka sing didhukung dening pabrikan China lan promosi teknologi omah pintar nirkabel.

Minangka bagean saka sistem sing koheren, sampeyan bisa ngatur macem-macem piranti, kalebu sensor (sensor), webcams, soket siram, switch lampu, kelengkapan lampu, remot kontrol lan liya-liyane.

Fitur sistem kasebut uga kompatibilitas. Ngontrol piranti Apple HomeKit kanthi saklar Xiaomi sabisa. Ing teks kita nyakup akeh topik praktis, uga ana ulasan babagan solusi individu. Mulane, nyaranake maca kanthi ati-ati lan ngajak sampeyan ngubungi kita langsung yen sampeyan miwiti mikir babagan aspek sabanjure duwe asisten omah kanthi pengaruh konten maca.

reviews

Nggawe kategori sing dikhususake kanggo asisten omah, kita ora bakal bisa nyuda review lan tes. Bahan kasebut minangka bahan sing sinau babagan inovasi teknologi sing kasedhiya ing pasar Polandia sanalika bisa.

Staff editor kita nyedhak artikel kasebut kanthi cara sing bisa dipercaya, yaiku nampilake kaluwihan lan kekurangan produk. Piranti Xiaomi lan pihak katelu bisa dinilai liwat prisma akeh kritéria, kalebu cara kontrol, kaya sing dibutuhake nalika konfigurasi, apa operasi kasebut intuisi, sing bisa digayuh kanthi investasi ing peralatan kasebut.

Yen sampeyan ngarepake diskusi lengkap babagan produk sing dipilih, kanthi rutin ngunjungi situs. Kita nulis nganggo basa sing bisa diakses sing ora ngrugekake pamula sing luwih maju utawa durung rampung. Sanajan teknologi sing ana gandhengane karo omah sing cerdas bisa uga rumit, nanging ing artikel kita ditampilake kanthi cara sing dingerteni lan nyengkuyung sanajan wong liya.

tutorial

Kepiye nggawe sistem sampeyan dhewe? Kepiye konfigurasi piranti sing nggawe Xiaomi Aqara utawa lingkungan liyane? Apa sampeyan bisa nyambung sensor, kamera utawa peralatan saben dinten ing omah sing cerdas? Pitakonan kasebut muncul kanthi alami, nyebabake refleksi lan eksplorasi.

Pramila kita kanthi rutin nerbitake tips sing cocog karo pangarepan maca sing kasengsem ing babagan asisten omah, kalebu Xiaomi. Akeh kegiatan sing koyone rumit biasane bisa diterangno langkah-langkah kanthi cara sing gampang diakses lan bisa diwaca, kanthi ora mbutuhake pengetahuan lanjut khusus.

Kita ngerti manawa nemoni setelan gaya Cina utawa piranti basis sensor sing durung nate digunakake sadurunge yaiku kahanan sing dibutuhake ing njaba. Kanggo ngatur HA, kadhangkala sampeyan mung mbutuhake sethithik sabar lan sumber sing bisa dipercaya - kayata situs web kita.

Waca liyane
Fibaro, Google Ngarep, Asisten omah, HomeBridge, HomeKit, IKEA Ngarep Smart, News, openHAB, Xiaomi Ngarep

Uni Eropa ngetokake investigasi menyang ekosistem Google, Apple lan Amazon

Panguwasa Antitrust ngluncurake penyelidikan liyane marang para raksasa teknologi paling gedhe. Tugas dheweke yaiku mriksa apa ekosistem nuduhake premis monopolistik. Tugas kabeh dikelola dening Komisioner Pertandingan EU, Margrethe Vestage. Dheweke pengin yakin ...

Waca liyane

Waca liyane
Fibaro, Google Ngarep, Asisten omah, HomeBridge, HomeKit, IKEA Ngarep Smart, tutorial, Xiaomi Ngarep

Kepiye ngarani piranti ing omah sing cerdas? Pandhuan

Apa sampeyan ngerti perasaan kasebut nalika sampeyan pengin mateni lampu ing lorong, lan Siri kanthi sregep lampu ing kamar turu? Utawa sampeyan pengin nutup blinds ing ruang tamu lan Google mutusake kanggo nutup kabeh? Kanthi pandhuan iki, kita bakal menehi pitunjuk marang sampeyan ...

Waca liyane

Waca liyane
Asisten omah, tutorial

Comfort Mio Decor 90 - integrasi karo Asisten Omah

Ing artikel aku bakal nerangake babagan carane nggabungake Mio Decor mMotion Comfort 90 motor ril langsir listrik karo Asisten Omah. Aku bakal nggunakake modul Shelly 2.5 kanggo tujuan iki. Modul iki gumantung kepiye carane duwe kabel listrik ...

Waca liyane

Waca liyane
Google Ngarep, Asisten omah, reviews

Jupuk langsing listrik Mio Decor - tinjauan

Saiki, luwih akeh elemen ing omah kita dadi otomatis. Omah sing pinter nggabungake solusi sing mengaruhi keamanan, ngatur konsumsi energi, nyedhiyakake hiburan multimedia, nanging kabeh bisa ningkatake kualitas urip. Piranti ...

Waca liyane

Logo ShellyforHass
Waca liyane
Asisten omah, tutorial

ShellyForHASS - cukup nambah Shelly ing Asisten omah

Dina iki aku pengin nuduhake sampeyan babagan pandhuan mini babagan cara nambah piranti piranti kanthi gampang kanggo Asisten Ngarep. Kita bakal nggunakake tambahan ShellyForHASS kanggo tujuan iki. Kaluwihan tambahan saka ShellyForHASS Penulis menehi sawetara kaluwihan saka ...

Waca liyane

Bolam cerdas
Waca liyane
Asisten omah, HomeKit, reviews

Lampu cerdas Kasa, Wiz, Yeelight, Philips - lampu atmosfer kanthi rega sing murah.

Aku bubar nulis babagan bolam Philips lan babagan seneng bojoku babagan dheweke. Kanggo kula, salah sawijining kerugian yaiku rega. Dina iki aku bakal mbandhingake bolam saka telung produsen. Bolam lampu cerdas nyedhiyakake toko X-kom, sing ...

Waca liyane