Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake ulasan, pandhuan lan kabeh konten karo teknologi asisten omah. Sinau luwih lengkap babagan piranti Xiaomi Aqara lan liya-liyane, sing ngidini sampeyan entuk manfaat kanggo duwe omah sing cerdas ing kendali, kontrol kasebut intuisi, nyaman lan, kabeh, otomatis.

Apa asisten omah

Cukup, HA, utawa asisten omah, yaiku sistem omah cerdas gratis. Kepiye carane kita ngomong babagan solusi sing kasedhiya gratis? Iki minangka piranti lunak open source, mula saben pangguna sing trampil bisa nindakake sawijining pangembangan. Asisten omah dianggo ing macem-macem platform lan komputer - utamane sacara lokal, tanpa kebutuhan awan. Atusan ewu piranti uga gabung karo HA, saengga bisa nggawe sistem omah cerdas kanthi gampang kanthi ngatur produk kaya properti, umpamane perusahaan Xiaomi.

Ing pandhuane, kita saranake carane nggunakake solusi iki kanthi efektif lan efisien lan apa sing kudu ditindakake supaya bisa nggedhekake potensial kanggo kabutuhan sampeyan. Popularizasi kawruh babagan topik iki yaiku blok bangunan kanggo pangembangan gagasan omah sing cerdas. Akeh aspek sing ana gandhengane isih durung cukup dikenal ing Polandia.

Teknologi Xiaomi

Xiaomi minangka salah sawijining perusahaan berkat asisten omah wis tambah akeh popularitas. Khusus, Xiaomi Aqara minangka pambuka sing didhukung dening pabrikan China lan promosi teknologi omah pintar nirkabel.

Minangka bagean saka sistem sing koheren, sampeyan bisa ngatur macem-macem piranti, kalebu sensor (sensor), webcams, soket siram, switch lampu, kelengkapan lampu, remot kontrol lan liya-liyane.

Fitur sistem kasebut uga kompatibilitas. Ngontrol piranti Apple HomeKit kanthi saklar Xiaomi sabisa. Ing teks kita nyakup akeh topik praktis, uga ana ulasan babagan solusi individu. Mulane, nyaranake maca kanthi ati-ati lan ngajak sampeyan ngubungi kita langsung yen sampeyan miwiti mikir babagan aspek sabanjure duwe asisten omah kanthi pengaruh konten maca.

reviews

Nggawe kategori sing dikhususake kanggo asisten omah, kita ora bakal bisa nyuda review lan tes. Bahan kasebut minangka bahan sing sinau babagan inovasi teknologi sing kasedhiya ing pasar Polandia sanalika bisa.

Staff editor kita nyedhak artikel kasebut kanthi cara sing bisa dipercaya, yaiku nampilake kaluwihan lan kekurangan produk. Piranti Xiaomi lan pihak katelu bisa dinilai liwat prisma akeh kritéria, kalebu cara kontrol, kaya sing dibutuhake nalika konfigurasi, apa operasi kasebut intuisi, sing bisa digayuh kanthi investasi ing peralatan kasebut.

Yen sampeyan ngarepake diskusi lengkap babagan produk sing dipilih, kanthi rutin ngunjungi situs. Kita nulis nganggo basa sing bisa diakses sing ora ngrugekake pamula sing luwih maju utawa durung rampung. Sanajan teknologi sing ana gandhengane karo omah sing cerdas bisa uga rumit, nanging ing artikel kita ditampilake kanthi cara sing dingerteni lan nyengkuyung sanajan wong liya.

tutorial

Kepiye nggawe sistem sampeyan dhewe? Kepiye konfigurasi piranti sing nggawe Xiaomi Aqara utawa lingkungan liyane? Apa sampeyan bisa nyambung sensor, kamera utawa peralatan saben dinten ing omah sing cerdas? Pitakonan kasebut muncul kanthi alami, nyebabake refleksi lan eksplorasi.

Pramila kita kanthi rutin nerbitake tips sing cocog karo pangarepan maca sing kasengsem ing babagan asisten omah, kalebu Xiaomi. Akeh kegiatan sing koyone rumit biasane bisa diterangno langkah-langkah kanthi cara sing gampang diakses lan bisa diwaca, kanthi ora mbutuhake pengetahuan lanjut khusus.

Kita ngerti manawa nemoni setelan gaya Cina utawa piranti basis sensor sing durung nate digunakake sadurunge yaiku kahanan sing dibutuhake ing njaba. Kanggo ngatur HA, kadhangkala sampeyan mung mbutuhake sethithik sabar lan sumber sing bisa dipercaya - kayata situs web kita.

BleBox airSensor
Waca liyane
Apple HomeKit, BleBox, Asisten omah, reviews

Blebox airSensor. Tinjauan sensor udara

Bubar, aku nampa sawetara piranti saka Ultrasmart.pl kanggo nyoba, lan peralatan sing ditinjau kaping pisanan yaiku BleBox airSensor, yaiku sensor kualitas udara. Asap ing njaba jendhela malah nyoba mlebu apartemenku, mula aku ngerti wayahe ...

Waca liyane

M1S
Waca liyane
Apple HomeKit, Google Ngarep, Asisten omah, reviews, Xiaomi Ngarep

Aqara M1S - Apa dadi penerus sing pantes kanggo Aqara Hub?

Tujuan pertama saka rong gol Aqar sing wis pirang-pirang wulan ditunggu. Aqara M1S, gerbang plug-in anyar. Kepiye cara kerjane? Apa gunane ganti karo Aqara Hub? Wektu kanggo ditinjau! Aqara M1S langsung ...

Waca liyane

Waca liyane
Amazon Alexa, Apple HomeBridge, Google Ngarep, Asisten omah, News

Ambi ngluncurake kontroler AC sing cerdas - Ambi Climate Mini

Ambi minangka perusahaan ing Hong Kong sing duwe kontroler AC sing apik ing portofolio. Dheweke mung nerbitake model anyar sing diarani - Ambi Climate Mini. Ambi wis duwe pengontrol "gedhe" ing portofolio, yaiku ...

Waca liyane