Waca liyane
IoT, News

Mercedes lan NVIDIA gabung karo pasukan kanggo nggawe intelijen buatan kanggo nyopir otonom

Rencana Mercedes-Benz lan NVIDIA nggabung pasukan kanggo ngembangake intelijen buatan sing bakal digunakake kanggo nyopir otonom. Proyek anyar kasebut bakal dadi bagean saka mobil Mercedes ing taun 2024. Piranti lunak NVIDIA bakal dadi peralatan standar kanggo Mercedes lan bakal ngidini ...

Waca liyane