Mengkono yen sampeyan sepisanan sampeyan ngaktifake piranti sampeyan ora bisa ndeleng ing aplikasi Xiaomi Home, tegese kita ora bisa nginstal (nyambung menyang omah sing dipilih lan ngontrol liwat smartphone). Alasan bisa beda, kalebu:

  • ora ana sambungan WiFi (ing dalan utawa ing telpon),
  • model router sing salah
  • ora ana sambungan Bluetooth ing telpon,
  • kabutuhan nindakake ulang piranti anyar (cara beda gumantung karo piranti),
  • gatel ZigBee dibutuhake (kaya sing dijelasake ing iki artikel),
  • salah Wilayah dipilih ing aplikasi.

Ing tutorial iki, aku kepengin fokus ing titik pungkasan. Piranti saka ekosistem Xiaomi bakal katon ing aplikasi Xiaomi Home mung nalika nyetel Wilayah sing cocog ing aplikasi. Kanggo produk sing diwenehake dening toko kayata AliExpress, Gearbest utawa Banggood, bakal asring dadi Wilayah "China" (kajaba sing adol ora bakal menehi katrangan ing produk). Yen kita ngirim piranti kasebut ing toko Polandia, ana kemungkinan Wilayah sing kudu kita aturake yaiku "Poland".

Produk sing wis diprentahake kudu dipilih kanthi ati-ati, amarga saben-saben pengin ngontrol elemen saka Wilayah sing beda, prosedur ing ngisor iki kudu diulang ing aplikasi Xiaomi Home, yaiku wektu lan ora nyenengake. Kajaba iku, sampeyan ora bisa nggawe Peraturan lan Adegan kanggo otomatisasi nggunakake piranti sing ana ing Wilayah sing beda.

Ing ngisor iki aku menehi pandhuan babagan cara ngowahi Wilayah sing dipilih.

1. Bukak aplikasi Xiaomi Home

Xiaomi Ngarep - Android

2. Layar nduweni pembersih udara sing disambung menyang server kanggo Poland. Menyang profil

Xiaomi Ngarep - Layar

3. Menyang Setelan

Xiaomi Ngarep - Profil

4. Menyang Wilayah

Xiaomi Ngarep - Setelan

5. Pilih wilayah kasebut saka dhaptar sing bisa disenengi (ing kasus iki kanggo piranti sing dimaksud kanggo pasar Cina). Banjur klik Simpen lan konfirmasi ing jendhela pop-up sing pengin ngganti wilayah kasebut

Xiaomi Ngarep - Wilayah

6. Xiaomi Home app bakal miwiti maneh lan njaluk sampeyan mlebu. Ketik rincian banjur klik Mlebu

Xiaomi Ngarep - Mlebet

7. Owah-owahan wilayah kasebut sukses. Ing layar sampeyan bisa ndeleng pirantiku sing disambung menyang server kanggo China

Xiaomi Ngarep - Layar

8. Sampeyan bisa ngetik maneh Gambar Setelan kanggo mesthekake yen Wilayah sing saiki wis dipilih

Xiaomi Ngarep - Wilayah

Kuwi kabeh. Kaya sing sampeyan ngerteni, ngganti Wilayah ing aplikasi Xiaomi Ngarep yaiku wektu. Kabeh prosedur ora mbutuhake keterampilan khusus lan bisa ditindakake dening sapa wae, langkah demi langkah, sesuai karo pandhuan sing diterangake ing ndhuwur.

Xiaomi Ngarep App - apa sing sampeyan kudu ngerti?

Elinga, basis operasi ing Xiaomi Home App yaiku nggawe akun Mi gratis. Proses registrasi dhewe ora ana masalah tambahan. Piranti lunak saka pabrikan China ngidini nggabungake alat kasebut, yaiku ngrancang lan ngetrapake omah sing cerdas.

Ing antarane peralatan sing dicocogake kanggo digunakake karo Xiaomi Ngarep App sampeyan bisa nyebutake:

  • Sa vakum,
  • mesin ngumbah,
  • cahya,
  • kamera.

Kontrol kanggo wong-wong mau, uga kontrol remot ora intuisi, uga nyetel solusi sing ngotomatisasi pakaryan sing cerdas. Fungsi tartamtu bisa gumantung saka kapabilitas smartphone tartamtu - umpamane, LED IR perlu kanggo mbukak telpon dadi kontrol remot inframerah.

Solusi sing terintegrasi ing aplikasi Xiaomi Home dadi saya populer, antara liya amarga minat belanja liwat Ali Express. Ngluncurake toko resmi saka merek ing Polandia iki penting banget.

App Xiaomi Ngarep sing wis dikonfigurasi kanthi bener ngidini sampeyan ngontrol jinis peralatan sing wis kasebut, uga automasi sing. Saben dinane bisa dirasakake, ing omah, kamar mandi, kamar mandi, ruang tamu utawa kamar liyane ing omah, apartemen utawa kantor. Mesthine taun-taun bakal nggawa fasilitas merek merek China.

Menapa malih, sawetara taun kepungkur, ora dikarepake sistem Xiaomi bakal misuwur banget ing pasar Polandia. Ora ana sing mikir manawa bisa nyetel basa Polandia lan Polandia minangka wilayah. Dina iki, sampeyan ora kuwatir bab alangan basa utawa pabrik pabrik piranti sing diimpor saka luar negeri. Pandhuan kita nggawe setelan wilayah sing tepat lan gampang integrasi sistem kanthi nggunakake basa Polandia.

Pangembangan aplikasi ing omah bertepatan karo tuwuhing komponen sing cerdas ing omah China. Penjualan smartphone lan peralatan Xiaomi liyane - antara liya amarga kerjasama karo operator pimpinan sing operasi ing Polandia - minangka salah sawijining tren sing paling menarik ing industri iki. Keuntungan kanggo merek sing luwih bergengsi menehi inspirasi lan kapercayan Poles kanthi nilai dhuwit.

Situs iki digawe kanggo pangguna sing minat karo teknologi Smart home. Yen sampeyan nggoleki informasi luwih lengkap babagan topik iki, priksa media sosial utawa tinggalake komentar sampeyan. Kita seneng njawab pitakonan sing luwih praktis babagan operasi aplikasi iki. Ora ana masalah sing ora bisa diatasi, lan saben setelan mung mbutuhake sawetara klik, langkah demi langkah.


Sing nggumunake teknologi anyar sing ide mung pungkasane! Dheweke terus nemokake peralatan anyar kanggo nyoba, ngrancang solusi cerdas lan gawe awake dhewe. Wong orkestra uga nari banget! Ps. dheweke nemokake cara komunikasi karo jam weker Cina, dadi hormat;)

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan