Kolom iki khusus kanggo Xiaomi. Amarga ana sakiwa tengene aku. Nalika bubar nampilake solusi omah sing cerdas, aku ngelingi pirang-pirang piranti saka merek iki. Perusahaan iki pancen nindakake kabeh. Aku bakal crita sethithik babagan iki.

Aku tau maca manawa Xiaomi pengin kabeh peralatan ing omah wong Tionghoa rata-rata duwe logo. Nyawang omahku, aku kudu ngakoni yen aku bisa njaluk tuntutan klompok mulya iki kanthi aman.

Xiaomi diwiwiti karo telpon lan nganti saiki mung produk sing dudu. Nanging, telpon Samsung lawas kudu diganti. Dumadakan, ana rong wong Redmi 9 lan siji Mi 10. muncul ing klompok kita. Tinjauan babagan telpon isih ana sadurunge, nanging kaya biasane - rasio kualitas rega apik. Mi 10 regane PLN 2, dene kanggo iPhone 999 Pro aku kudu menehi meh kaping pindho luwih akeh. Lan kira endi sing nggawe foto sing luwih apik ing wayah wengi? Redmi 11 minangka telpon anyar kanggo PLN 9, sing cukup kanggo wong sing ora kakehan nggunakake telpon.

Redmi 8A

Omahku Xiaomi Home

Nanging Xiaomi ora mung babagan telpon. Petualangan karo merek iki pancen diwiwiti karo Roborock. Aku mesthi kepengin robot reresik, nanging ora bisa mbayar Roomba. Nanging, aku bisa ngrampungake Roborocka S50 ing rega apik. Ing apartemen pertama, ing 28 meter persegi, dheweke ora nemoni akeh. Nanging, suwe-suwe, aku pindhah menyang apartemen sing luwih gedhe lan Roborock pungkasane bisa main.

Roborock S50

Bebarengan karo apartemen anyar, aku uga pengin weker. Nanging, aku ora bisa entuk kabeh kabel sing dipasang, nanging untunge aku ngerti karo Aqara. Set pertama aku iki dadi topik artikel pertama ing portal iki 🙂 Iki uga miwiti tresnaku karo jagad cerdas lan nggawe dhasar kanggo SmartMe. Yen ora kanggo Xiaomi, portal kasebut bisa uga ora digawe, amarga aku ora bakal bisa menehi alarm, sensor banjir, sensor gerakan, switch reed lan detektor asap.

Hub Aqara

Banjur pindhah saka kelopak. Aku miwiti tuku peralatan anyar lan ngganti model sing luwih anyar. Ton peralatan kanthi logo khas ngliwati tanganku, nanging ora mung iku. Pungkasan, Xiaomi duwe merek liyane ing ngisor iki Roborock S6, Pelembab cerdas, Produk Viomi, lan mesthine Aqara.

Pelembab penyuap Xiaomi

Kepiye kahanan Xiaomi Home sawise rong taun operasi? Luwih apik lan luwih apik. Kabeh wiwit bisa digunakake luwih apik lan aku duwe masalah luwih sithik tinimbang wiwitan. Dheweke isih ngganggu wilayah mesthine, nanging aku isih seneng arah sing dituju Aqara. Saiki aku duwe sawetara peralatan tes anyar lan merek iki bakal dibukak maneh.

Iklan sing mbukak dening Xiaomi

Aku seneng mlayu. Deleng pungkasan bobot (ya, Xiaomi) menehi ide supaya bisa mlaku luwih akeh, nanging topik liya. Dina iki aku ngerteni manawa nalika mlaku, aku rada akeh iklan kanggo merek iki. Xiaomi lan Apple total, amarga aku duwe AirPodsy lan Apple Watch. Nanging, nanging aku uga mbukak Mi BandAku duwe gelas Xiaomi ing mripatku (pancen sopan), lan Amazfit Antelope 2 ing sikilku (gagal total nganti saiki, nanging aku isih menehi kesempatan).

My Band 5

Wilayah gaya urip minangka salah sawijining pabrik sing wiwit Xiaomi nyurung sikut. Bubar aku maca dheweke pengin kaos khusus. Dadi, kita adoh saka elektronik lan menyang wilayah sing beda-beda. Nanging, kaya sing dak tresnani karo Mi Banda, aku mikir sepatune kudu diolah.

Jagad edan desainer Xiaomi

Uga ana macem-macem produk Xiaomi sing bakal diarani "apa tegese penulis". Kita malah milih siji wektu produk Xiaomi sing paling kaget taun 2019. Aku ora ngerti apa sebabe sawetara gagasan para desainer Xiaomi, nanging aku curiga duwe kubus khusus kanthi macem-macem produk sing diluncurake. Banjur nggabungake telung flushes dadi siji produk. Bisa dadi alat pembersih, pelembap, lan sensor suhu, nanging asring dadi alat pembakar roti, kran banyu lan sendi icarus. Paling apik, dheweke bakal nindakake ...

Ana uga produk sing mung nyenengake. Sapa maneh sing bakal duwe ide supaya kamera dadi luwih resik ing kuping? Sapa mengko, bisa uga ing sawetara rapat, setuju karo ide iki lan apa wis digawe? Nggih Ana sing kudu nindakake amarga iki produk nyata.

Xiaomi ing Polandia - ngerti cara nggunakake blok kasebut

Sing disenengi taun iki yaiku Xiaomi nyerang pasar Polandia. Akeh toko, produk lan promosi. Ing wektu sing cendhak, dheweke bisa nggawe merek sing kuwat banget. Nalika aku menyang Galeria Katowicka, aku menyang Mi-Store dhisik, banjur menyang iSpot. Sawise mesthi ora bisa dipikirake.

Mesthine, kabeh wong duwe wektu sing luwih ala. Kuwi wayahe sing ora bisa dilalekake ing Galeri Mokotów. Nanging Xiaomi metu tanpa karusakan lan terus mabur. Malah ora mandheg sedhela. Sapa ngerti apa sing bakal kedadeyan ing sajrone rong taun?

2020 minangka taun Xiaomi

Taun iki angel banget. Serius, saben-saben aku mbaleni pesen kaya-kaya ana wong sing pindhah ing Jumanji. Lan apa sing ditindakake Xiaomi saiki? Nomer siji ing adol telpon ing Polandia, akeh produk anyar, Mi Band 5, bathi luwih akeh.

Aku ndeleng-ndeleng lan ndeleng akeh peralatan Xiaomi. Iki minangka perusahaan pertama sing nggawe ekosistem sing gedhe banget. Apa dheweke sejatine bisa ngrebut kabeh pasar kasebut? Rega murah lan kualitas apik nggawe kombinasi sing apik banget. Lan sanajan sawetara produk ing dalan durung bisa sukses. Lan kita? Kita bakal terus mriksa produk saka Xiaomi lan kabeh produsen omah cerdas liyane. Amarga iku jagad sing apik tenan!


Rampung edan karo pinter. Yen ana sing anyar, mula kudu diserah lan diuji. Dheweke seneng solusi sing bisa digunakake, lan sengit gadget sing ora ana gunane. Ngimpi dheweke yaiku kanggo nggawe portal paling cerdas ing Polandia (lan mengko ing jagad lan Mars ing 2025).

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan