Perusahaan Ampio minangka pencipta sistem Smart Home. Iki kalebu pirang-pirang lusin piranti kanthi macem-macem jinis. Nggawe omah sing cerdas mbutuhake ilmu sing cocog sing terus diwarisake. Bangunan omah bakal luwih apik nalika sampeyan nggunakake artikel sing wis disiapake.