Akeh wong nggunakake HomeBridge kanggo tabungan utawa kenyamanan. Proyek iki ngidini produk sing ora disertifikasi dening perusahaan iki kanggo gabung karo ekosistem Apple. Tèks kita bakal mbantu sampeyan milih piranti sing paling menarik sing bakal ningkatake omah sing cerdas.

ambi-iklim-mini-nw-fi
Waca liyane
Amazon Alexa, Apple HomeBridge, Google Ngarep, Asisten omah, News

Ambi ngluncurake kontroler AC sing cerdas - Ambi Climate Mini

Ambi minangka perusahaan ing Hong Kong sing duwe kontroler AC sing apik ing portofolio. Dheweke mung nerbitake model anyar sing diarani - Ambi Climate Mini. Ambi wis duwe pengontrol "gedhe" ing portofolio, yaiku ...

Waca liyane

guillaume-Perigois-0NRkVddA2fw-unsplash
Waca liyane
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Google Ngarep, Asisten omah, IKEA Ngarep Smart, News, openHAB, Xiaomi Ngarep

Uni Eropa ngetokake investigasi menyang ekosistem Google, Apple lan Amazon

Pejabat berwenang anti monopoli ngluncurake penyelidikan liyane babagan raksasa teknologi paling gedhe. Tugas kasebut yaiku mriksa manawa ekosistem nuduhake alasan monopolistik. Kabeh tugas dikelola dening Komisioner Kompetisi UE, Margrethe Vestage. Dheweke pengin yakin ...

Waca liyane

asisten otomatisasi-swara
Waca liyane
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Google Ngarep, Asisten omah, IKEA Ngarep Smart, tutorial, Xiaomi Ngarep

Kepiye ngarani piranti ing omah sing cerdas? Pandhuan

Apa sampeyan ngerti perasaan kasebut nalika sampeyan pengin mateni lampu ing lorong, lan Siri kanthi sregep lampu ing kamar turu? Utawa sampeyan pengin nutup blinds ing ruang tamu lan Google mutusake kanggo nutup kabeh? Kanthi pandhuan iki, kita bakal menehi pitunjuk marang sampeyan ...

Waca liyane