Yen sampeyan penggemar ekosistem Apple lan pengin tetep nganyari karo jagad teknologi HomeKit, sampeyan bakal tekan papan sing bener. Kita nggambarake piranti paling anyar sing kompatibel karo sistem otomasi omah iki. Yen sampeyan dipercaya artikel, lampu, sensor utawa webcam ora bakal duwe rahasia saka sampeyan.

Tombol lampu Meross
Waca liyane
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Ngarep, reviews

Tombol lampu Meross - tinjauan saklar sing sampurna kanggo asisten

Arang banget yen aku entuk peralatan sing bisa digunakake kanthi apik karo kabeh asisten dhasar. Meross kaget karo aku. Nalika ndeleng saklar iki, aku mung mikir babagan HomeKit, lan ternyata cocog karo ...

Waca liyane