Ora preduli manawa sampeyan miwiti petualangan karo Asisten Ngarep utawa sampeyan pangguna sing berpengalaman, sampeyan kudu nganyari karo piranti anyar. Sampeyan bakal nemokake macem-macem artikel ing piranti sing bisa digabung karo otomatisasi omah. Waca lan atur nanging sampeyan seneng!

BleBox airSensor
Waca liyane
Apple HomeKit, BleBox, Asisten omah, reviews

Blebox airSensor. Tinjauan sensor udara

Bubar, aku nampa sawetara piranti saka Ultrasmart.pl kanggo nyoba, lan peralatan sing ditinjau kaping pisanan yaiku BleBox airSensor, yaiku sensor kualitas udara. Asap ing njaba jendhela malah nyoba mlebu apartemenku, mula aku ngerti wayahe ...

Waca liyane

M1S
Waca liyane
Apple HomeKit, Google Ngarep, Asisten omah, reviews, Xiaomi Ngarep

Aqara M1S - Apa dadi penerus sing pantes kanggo Aqara Hub?

Tujuan pertama saka rong gol Aqar sing wis pirang-pirang wulan ditunggu. Aqara M1S, gerbang plug-in anyar. Kepiye cara kerjane? Apa gunane ganti karo Aqara Hub? Wektu kanggo ditinjau! Aqara M1S langsung ...

Waca liyane