Rampung edan karo pinter. Yen ana sing anyar, mula kudu diserah lan diuji. Dheweke seneng solusi sing bisa digunakake, lan sengit gadget sing ora ana gunane. Ngimpi dheweke yaiku kanggo nggawe portal paling cerdas ing Polandia (lan mengko ing jagad lan Mars ing 2025).

Tombol lampu Meross
Waca liyane
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Ngarep, reviews

Tombol lampu Meross - tinjauan saklar sing sampurna kanggo asisten

Arang banget yen aku entuk peralatan sing bisa digunakake kanthi apik karo kabeh asisten dhasar. Meross kaget karo aku. Nalika ndeleng saklar iki, aku mung mikir babagan HomeKit, lan ternyata cocog karo ...

Waca liyane