Electronics ing getih sampeyan! Krzysiek minangka editor lan desainer ing SmartMe operasi ing Asisten Omah. Dheweke kerep seneng mbangun solusi kanggo awake dhewe lan nuwuhake semangat gegayutan karo omah sing cerdas. Ing wektu gratis dheweke seneng njupuk gambar lan kita seneng nerbitake gambar kasebut

12