Waca liyane
Ilmu, Xiaomi Ngarep

Smartphone Xiaomi sing bisa dilipat bakal debut ing wulan Maret!

Miturut informasi paling anyar, smartphone Xiaomi sing bisa dilipat paling anyar wis nyedhaki. Premiere piranti iki bakal ditindakake ing wulan Maret. Xiaomi ngeculake smartphone sing bisa dilipat Smartphone sing bisa dilipat Xiaomi wis direncanakake meh rong taun, nalika ndeleng ...

Waca liyane

Waca liyane
Ilmu, News

Perusahaan-perusahaan saka Polandia lan AS nandatangani surat maksud babagan ekstraksi helium-3 ing rembulan

Perusahaan Sistem Sumber Daya Solar startup Krakow wis mlebu karo perusahaan Amerika US Nuclear Corp. layang maksud babagan pasokan isotop sing larang regane saka rembulan - helium-3. Perusahaan Małopolska arep kerja sama karo entitas liyane ing proyek kasebut, kalebu ...

Waca liyane