Waca liyane
News, Specials, Xiaomi Ngarep

Xiaomi wis nyiapake promosi Dina Valentine kanggo Mi Watch Lite

Mi Watch Lite kasedhiya wiwit dina iki kanthi rega promosi nalika Hari Valentine. Jam pintar nggawe debut ing pasar Polandia wulan Desember. Sampeyan kudu cepet-cepet. Rega normal Mi Watch Lite yaiku PLN 249. Nanging, yen sampeyan mikir babagan sing luwih murah ...

Waca liyane

Waca liyane
Ilmu, Specials

X-kom ngatur minggu smartphone. Tuku smartphone nganti 47% luwih murah!

X-kom diluncurake dina iki kanthi Minggu Smartphone, sajrone sampeyan bisa ngira diskon diskon peralatan saka akeh merek sing dikenal. Kita ngajak sampeyan ngerti babagan rincian kampanye promosi iki! Wektu sing pas kanggo tuku smartphone anyar Yen lagi mikir ...

Waca liyane

12