Waca liyane
News, Smart Auto

Kamera mobil Mio minangka sing pertama informasi babagan pangukuran kacepetan segmental

Mio, pabrikan perekam video, minangka sing pertama ngenalake fungsi ngandhani babagan pangukuran kacepetan segmental ing model paling anyar. Solusine ora mung ngoptimalake wektu lelungan, nanging uga bakal ngirit driver saka tiket sing ora dikarepake. Pangukuran kacepetan tanpa tiket.

Waca liyane