Puron PU20
Waca liyane
reviews, Smart Home

Pembersih vakum tanpa kabel PURON PU20 minangka tamu terhormat ing acara kulawarga

Pembersih vakum PURON PU20 minangka piranti nirkabel sing bakal cocog kanggo ngresiki saben dinten. Peralatan kasebut uga bakal dadi kanca acara kulawarga sing ora bisa dipisahake - bakal cepet mbantu sampeyan ngresiki patang sudhut lan nikmati rapat sing sukses. Kita seneng banget ...

Waca liyane

Waca liyane
reviews, Smart Home

Silvercrest SSRA1. Tinjauan robot cerdas saka Lidl

Pas setaun kepungkur, aku mulai mbujuki bojoku supaya tuku robot reresik. Kita mikir kabeh wektu yen gimik kasebut ora bakal bisa digunakake ing apartemen loro tingkat. Kajaba iku, ngumbah nganggo pembersih vakum tradisional ora apik lan ...

Waca liyane