Waca liyane
Ilmu, Xiaomi Ngarep

Smartphone Xiaomi sing bisa dilipat bakal debut ing wulan Maret!

Miturut informasi paling anyar, smartphone Xiaomi sing bisa dilipat paling anyar wis nyedhaki. Premiere piranti iki bakal ditindakake ing wulan Maret. Xiaomi ngeculake smartphone sing bisa dilipat Smartphone sing bisa dilipat Xiaomi wis direncanakake meh rong taun, nalika ndeleng ...

Waca liyane

Xiaomi humidifier
Waca liyane
reviews, Xiaomi Ngarep

Pelembab Xiaomi - Humidifier Mi Home EU

Pelembab udara Xiaomi bakal cepet dadi elemen sing ora bisa dipisahake ing omah utawa apartemen kita. Pelembab Mi Home EU bakal ngatasi kenyamanan urip saben dinane, lan sing paling penting, bakal menehi pengaruh positif marang kesehatan. Tangan nganggo pembersih udara sing apik ...

Waca liyane