Ayo diadhepi ... tuku produk cerdas larang regane. Limang taun kepungkur, umume produk cerdas larang banget. Sajrone sawetara taun kepungkur, dheweke wis nyuda rega, nanging sampeyan isih kudu mbayar akeh dhuwit kanggo akeh produk.

Pitakon utama yaiku? Apa pantes diwenehi, kayata. PLN 1600 kanggo robot pembersih (pembersih vakum)?! utawa apa luwih becik menehi babagan PLN 1000 kanggo robot pembersih jendela (mesin cuci jendela)?! Utawa sampeyan kudu mbayar PLN 1000 kanggo konservator ruang rata (pel listrik)?!

Resor vakum

Ayo dak tulis luwih akeh babagan Fr. reresik robot - yaiku sing diarani pembersih vakum. Kanggo sawetara wong, gadget kasebut ora prelu, lan kanggo wong liya, prabotan omah sing dibutuhake. Pungkasan, kita bisa tuku pembersih vakum biasa kanthi PLN 200 - 300, tinimbang tuku robot pembersih udakara PLN 1600 - 1800.

Roborock S50

Uga ana robot reresik sing luwih murah, kayata 600 PLN, nanging paling asring (nanging ora mesthi) iki sing paling ala. Amarga dudu alat pembersih vakum biasa utawa uga robot pembersih cerdas (ora ana aplikasi lan mung mumbul ing tembok, ngganggu para anggota rumah tangga). Ing omahku minangka piranti "kudu ana" - ora mung ngirit wektu lan saraf, nanging uga peduli karo kebersihan omah.

Sapa ing antarane kita sing ora duwe pengunjung sing ora diumumake? "Karolinka, kita bakal ngombe kopi sakjam, aja tumindak apa-apa." Yen dheweke kekancan apik, aku biasane nguripake robot kanthi chillout lan nyiapake ... kanggo ngarep. Nanging, yen duwekku (minangka masalah, aku ora bakal nulis sapa), aku ngeklik aplikasi kasebut, uripake mode clean up nganti tiba lan sampeyan bisa mangan ing lantai lan gugup nggawe sajian 10 piring.

Cara liya, robot kasebut bisa digunakake ing kaloro kasus kasebut. Miturut cara iki, kita meh rong taun ing Roborock, lan bojoku sing pengin dheweke ulang taune. Lan dheweke seneng banget karo hadiah kasebut 🙂

Robot ngumbah jendhela lan liyane kanggo jubin

Robot ngumbah jendhela - Aku mikir aku bakal sukses. Aku malah yakin yen ora butuh piranti iki, amarga adhine duwe lan aku mesthi bisa utangan saka dheweke. Bener kakangku nyilihi robot. Nanging, sawise rong dina aku nduwe windows reged maneh, lan sawise sewulan? … Ora pantes dibahas. Aku bisa uga urip ing sawetara trowongan udara manuk amarga selawase dadi… reged. Aku ora bakal nyilih robot reresik jendhela saka sadulurku saben wulan amarga bisa uga bakal ngrusak piutang liya lan mung bakal ana asam. Dadi… ngono aku kudu tuku robot kaya iki. Apa aku siyap mbayar PLN 1000? Aku bakal bali menyang thread iki ing pungkasan.

Bobot Win3060

Konservator permukaan sing rata - pel lantai listrik. Aku mikir iki produk kanggo freeks. Mesthi bakal ngirit lantai reresik. Sawise ngumbah 200 m2, sampeyan ora kesel kabeh. Luwih akeh banyu sing digunakake lan sampeyan kudu menehi prentah (entri kapisah disiapake) ... nanging jubin mesthi luwih resik. Aku tresna banget marang dheweke, mula aku dijenengi Optimus Prime. Bocah-bocah uga seneng mop iki, dheweke asring padu sapa sing bakal ngumbah jubin ing kamar dhisik. Miturut pendapat saya, produk sing sampurna.

Dadi kepiye artine?

Aku bakal takon maneh apa regane tuku produk sing larang? Kanggo mangsuli pitakon iki, kita kudu takon pitakon liyane - ngapa kita butuh produk kaya ngono? Apa kita bakal nggunakake? Yen kita kepengin ngirit wektu kanggo ngresiki omah / apartemen, ora apa-apa - ing kene bisa digunakake kanthi apik. Nanging, yen kita pengin tuku supaya ngesanake wong, kayata kanca - iki dudu caranya. Kaping pisanan, bakal dadi lan bledug, lan sing nomer loro, bakal ana generasi anyar lan ora bakal pamer maneh.

Kancaku sing cedhak banget ngandhani yen dheweke nganggep peralatan kasebut ora prelu. Amarga sadurunge diuripake, dheweke bakal luwih resik. Aku ora setuju karo dheweke. Nanging, aku ngajeni pendapate lan aku ora mbujuki dheweke supaya tuku. Aku ngerti yen dheweke tuku sing kaya ngono, bakal kedadeyan lan bakal mbledug. Nanging, yen dheweke nate takon babagan aku saranake, aku seneng ngomong karo dheweke produk pinter. Ora pantes nggawe wong seneng lan tuku produk kaya ngono yen ngerti yen ana wong sing ora seneng karo sing kaya ngono. Ayo tuku produk kaya ngono kanggo wong sing mbukak prekara 🙂

Lho, ing endi golek dhuwit kanggo perkara kaya ngono?! Saben kita kudu mangsuli kanthi individual. Aku nyaranake penggalangan dana kanggo hadiah ulang tahun. Banjur wong kasebut entuk hadiah sing apik, dudu sawetara sing cilik (durung mesthi hits). Aku nyaranake golek produk ing promosi. Mula aku mung menehi link menyang promosi kanggo sampeyan. Wis dingerteni yen ana diskon gedhe banget kanggo jinis produk iki ing 11 November. Bisa uga ngenteni lan tuku kadang-kadang. Bakal mesthi ana myk 🙂

Sampeyan uga bisa mlumpat klompok Facebook kita lan goleki kesempatan sing menarik ing kana. Sampeyan mesthi golek tawaran ing AliExpress, Banggood, Gearbest, Geekbuying utawa Pepper.pl

Kanthi nutup kiriman iki, aku bakal mangsuli pitakon - apa aku siyap mbayar PLN 1000 kanggo robot pembersih jendela? Aku rencana arep tuku ing awal musim semi, yen aku luwih sering ngresiki windows. Muga-muga bisa tuku generasi paling anyar sing kasedhiya ing pasar nalika semana. Lan paling apik ing promosi 🙂

Apa ana produk sing ngimpi, lan sing paling penting, perlu? Mesthi .... Yaiku Thermomix - uga produk sing cerdas banget 🙂

Foto saka Micheile Henderson na Unsplash


Karolina - Smart Mama;) Karolina yaiku ibu saka telung gendhakan. Dheweke luwih nggambarake wektu kanggo kulawargane, mula dheweke terus nggoleki Gadget Smart sing nggawe urip luwih gampang. Dheweke nguji atusan gadget kanggo milih sing paling apik. Ing SmartMe, dheweke bakal seneng mbantu wong tuwa sing wis enom lan rada tuwa! Saliyane wektu sing dienggo karo bocah lan ing SmartMe - dheweke uga kerja minangka psikologi klinis;)

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan