Google raksasa global duwe solusi lan aplikasi kanggo ngontrol sistem omah sing cerdas ing portofolio. Kita nggambarake sing paling menarik, kayata speaker lan asisten omah, hub utawa app. Tindakake warta paling anyar karo kita lan temokake babagan tren saiki.