Dina iki kita lagi mriksa sing luwih entheng kanggo sampeyan! Yaiku Heatit Z-DIM. Piranti cerdas liyane sing kudu teka ing omah saben peminat sing cerdas 😉 Kayane gampang banget, nanging senengane 😛


Rampung edan karo pinter. Yen ana sing anyar, mula kudu diserah lan diuji. Dheweke seneng solusi sing bisa digunakake, lan sengit gadget sing ora ana gunane. Ngimpi dheweke yaiku kanggo nggawe portal paling cerdas ing Polandia (lan mengko ing jagad lan Mars ing 2025).

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan

Add a comment

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Kothak sing kudu rampung ditandhani * *