guillaume-Perigois-0NRkVddA2fw-unsplash
Waca liyane
Fibaro, Google Ngarep, Asisten omah, HomeBridge, HomeKit, IKEA Ngarep Smart, News, openHAB, Xiaomi Ngarep

Uni Eropa ngetokake investigasi menyang ekosistem Google, Apple lan Amazon

Panguwasa Antitrust ngluncurake penyelidikan liyane marang para raksasa teknologi paling gedhe. Tugas dheweke yaiku mriksa apa ekosistem nuduhake premis monopolistik. Tugas kabeh dikelola dening Komisioner Pertandingan EU, Margrethe Vestage. Dheweke pengin yakin ...

Waca liyane

asisten otomatisasi-swara
Waca liyane
Fibaro, Google Ngarep, Asisten omah, HomeBridge, HomeKit, IKEA Ngarep Smart, tutorial, Xiaomi Ngarep

Kepiye ngarani piranti ing omah sing cerdas? Pandhuan

Apa sampeyan ngerti perasaan kasebut nalika sampeyan pengin mateni lampu ing lorong, lan Siri kanthi sregep lampu ing kamar turu? Utawa sampeyan pengin nutup blinds ing ruang tamu lan Google mutusake kanggo nutup kabeh? Kanthi pandhuan iki, kita bakal menehi pitunjuk marang sampeyan ...

Waca liyane