Mebel lempitan ora cukup yen sampeyan duwe kemungkinan anyar sadurunge. Temokake IKEA Home kanthi cerdas, sistem otomasi perusahaan Swedia. Teknologi bubar wis nyoba ngrebut pasar, lan kita melu sampeyan ing dalan iki lan njabarake sensor, blinds lan piranti liyane.

guillaume-Perigois-0NRkVddA2fw-unsplash
Waca liyane
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Google Ngarep, Asisten omah, IKEA Ngarep Smart, News, openHAB, Xiaomi Ngarep

Uni Eropa ngetokake investigasi menyang ekosistem Google, Apple lan Amazon

Pejabat berwenang anti monopoli ngluncurake penyelidikan liyane babagan raksasa teknologi paling gedhe. Tugas kasebut yaiku mriksa manawa ekosistem nuduhake alasan monopolistik. Kabeh tugas dikelola dening Komisioner Kompetisi UE, Margrethe Vestage. Dheweke pengin yakin ...

Waca liyane

asisten otomatisasi-swara
Waca liyane
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Google Ngarep, Asisten omah, IKEA Ngarep Smart, tutorial, Xiaomi Ngarep

Kepiye ngarani piranti ing omah sing cerdas? Pandhuan

Apa sampeyan ngerti perasaan kasebut nalika sampeyan pengin mateni lampu ing lorong, lan Siri kanthi sregep lampu ing kamar turu? Utawa sampeyan pengin nutup blinds ing ruang tamu lan Google mutusake kanggo nutup kabeh? Kanthi pandhuan iki, kita bakal menehi pitunjuk marang sampeyan ...

Waca liyane