Wis dikenal suwene manawa wong sing duwe karep sing ora biasa dirasakake dening kulawarga, wong sing dikasihi lan masarakat. Sawise kabeh, bisa dingerteni yen hobi sing paling menarik yaiku: "lelungan cilik lan gedhe", "musik" (mesthi ngrungokake, amarga muter soko sampeyan kudu mindhah bokong sampeyan) lan Netflix lan hawa anyep (ya sampeyan duwe aku - aku nggunakake tinder). Bebener? Dina iki aku bakal nampilake sampeyan pengamatan babagan reaksi "hasrat" cerdasku. Apa sederekku nrima? Sampeyan bakal ngerti ing kolom iki.

Ana siji bab sing kudu sampeyan sinaoni ing wiwitan. Aku seneng film Marvel. Iron Man minangka pahlawan favoritku. Aku wis nate mirsani Tony Stark kolaborasi karo Jarvis kanthi 'mata kaca'. Iki kepiye gairah pinterku lair. Aku ora seneng bosen, tegese aku nyoba nemokake akeh kegiatan sing menarik. Diwiwiti kanthi muter gitar lan terrorium. ventriloquism, khayalan, lan "urip sirkuit". Sampeyan bisa uga ujar manawa para kekasihku ngerti apa sing dikarepake saka aku. Apa gunane wong sing nembe wae ketemu? Umume reaksi kanthi cara sing padha. Kaping pisanan iku rasa penasaran banjur bali menyang kasunyatan. Apa sing diarani semangat nafsu? Aku kudu ngakoni yen beda banget. Aku bakal miwiti argumen karo kulawargane langsung, lan banjur pindhah menyang kanca-kancaku (kanggo wong sing dak kenal - ora dakkandhakake ing rapat-rapat pisanan). Aku miwiti intelijen pinter babagan reresik robot (pisanan aku pengin tuku Roomba, nanging mengko aku mutusake Viomi v2 Pro)

Pancen ora dadi akal

Nalika aku ngandhani wong tuwa babagan ide kasebut kanggo tuku "penemuan" kasebut, aku krungu manawa ora ana artine, yen ngresiki kanthi ala, manawa apartemen kasebut sithik banget, yen ora bisa ngatasi karpet. Iki kedadeyan nganti wong tuwane tuku peralatan kaya hadiah. Pranyata manawa robot kasebut ora banget. Sampeyan bisa ngresiki kanthi luwih apik lan luwih tliti, bakal pindhah menyang endi pembersih vakum biasa ora bisa digayuh. Saiki kulawarga kabeh wis ngresiki vakum - saka pro Viomi v2 saya menyang Roborock lan Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro. K.

Mbesuk mengko uga kanca sing paling cedhak. Aku krungu saka dheweke, yen ana masalah liyane kanggo ngilangi saka robot kaya ngono, tinimbang karo reresik dhewe (ya, yaiku babagan robot sing duwe sistem sing dikuasai para mower otonomi. robot ora ngresiki kanthi rapi, aku malah krungu tembung ing ngisor iki saka wong: "Aku seneng ngresiki awake dhewe" (salam kanggo kanca sakelas!).

Piranti pinter sabanjure yaiku speaker saka Google. Sajrone wong tuwa, ora ana masalah utama (Google Home Mini murah. Sawise kabeh, iku speker). Antarane kanca, sing tuku uga ora dingerteni. Biyen, aku wis nate nggunakake asisten swara ing telpon, biasane maneh, aku nyopir mobil saengga ora kejutan. Ngalih Smart minangka langkah sabanjure. Reaksi padha: "Napa ngono, yen sampeyan bisa ngaktifake lampu kanthi tangan, dudu kanthi swara ...". Persis. Tujuanku yaiku ngrancang apartemen kanthi cara sing ora katon yen iki omah sing cerdas. Lampu isih bisa diaktifake kanthi manual thanks kanggo switch tutul Q-touch (sampeyan bisa ndeleng tinjauan kene).

Kabeh ora katon

Boten kados lampu padhang lan solusi sing padha. Yen aku durung ngandhani kulawarga lan kanca-kanca, mesthi ora bakal weruh yen iki omah sing cerdas. Conto sing apik yaiku kanca kuliah sing dak ajak ngajak kopi. Persis ing pungkasan rapat kasebut, aku nuduhake apa sing bisa ditindakake apartemen ing aku. Reaksi dheweke ora larang regane. "Aku wedi apartemen iki" - ditulis kanthi nada sing rada apik. Persis, nanging kabeh yakin karo omah sing cerdas?

Luwih ora ngenalake solusi (utawa apa wae) kanggo jinis iki, nanging bisa uga bisa nemokake kaluwihan solusi kasebut. Para wong tuwa ndeleng kaluwihan saka pembersih vakum lan kamera ndjogo. Kanca-kanca weruh positif kayata kasunyatan sing bisa ngontrol kabeh omah saka ngendi wae ing saindenging jagad, lan tabungan sing asale saka, contone, nyetel macem-macem jinis "adegan". Ing kerja, dheweke wiwit dadi kasengsem ing asisten Google (lan kabeh wiwit nuduhake fungsi cuaca ing telpon).

Aku uga asring ngobrol karo kanca-kanca babagan rencana pengembangan omah sing cerdas. Banjur aku ndeleng minat kasebut. Dheweke uga bisa menehi saran babagan apa sing bakal ditambahake. Sing menarik, kanca-kanca asring njaluk saran babagan macem-macem piranti sing nggawe urip luwih gampang. Rasa apik, nanging kaya semangat, sampeyan kudu entuk sawetara ilmu supaya ora tiba ing "tembok".

Kepiye karo sampeyan?

Apa bakal padha karo sampeyan? Ana kemungkinan apik sampeyan bakal. Mungkin sampeyan uga bakal nyebar semangat menyang kanca. Sampeyan bisa uga luwih gampang amarga hawa nafsu sing ora biasa. Ora ana jawaban sing jelas babagan iki. Apa wae sing kelakon, elinga. Ati cerdas nyerep kanthi lengkap. Ana mesthi ana sing mbenerake utawa ditambahake. Lan kanca-kanca? Dheweke bakal ngerti babagan hobi yen sampeyan miwiti nyritakake babagan dheweke lan entuk manfaat. Iki minangka kunci kanggo ngerteni.

Lan kepiye reaksi sing paling cedhak karo kasunyatan manawa omahmu "urip"? Nuduhake komentar.


Paweł minangka wong sing positif banget sing duwe luwih saka siji rahasia 😉 Dheweke tresna karo Google Home lan kabeh sing bisa digandhengake. Dheweke ora wedi nyatakake mratelakake panemume, lan tujuane yaiku ngrancang omah sing cerdas supaya ora katon. Dheweke seneng maneh babagan produk lan kamera Smart Home - e.g..

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan

3 pikirane ingPassion Smart lan lingkungane - Column"

  1. Michał Stankiewicz piyambakipun nyerat:

    Tansah, mesthi, yen ana sing pertama ngunjungi aku, lan aku nguripake lampu Google Home utawa nguripake kolom, "WOW". Sawise sawise "Hei, apa aku uga bisa nyoba?" (sanajan ana sing ujar ora ngerti basa Inggris, nanging sawetara isih nyoba lan ngerti kanthi becik). Mengko sampeyan ngerti - dheweke wis biasa.

    1. SmartMe piyambakipun nyerat:

      Lan pendekatan sing apik banget 😀

    2. Paweł Górka piyambakipun nyerat:

      Aku ngormati 🙂

Add a comment

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Kothak sing kudu rampung ditandhani * *