Aku ora ndhelikake manawa Oclean W1 minangka irigasi pisanan. Nganti saiki, sikat tradisional cukup kanggo aku. Banjur wayahe sikat sikat sonik. Lan pungkasane, ana kesempatan kanggo nyoba Oclean W1 Irrigator. Thanks kanggo sikat sonik, aku wis ngerti tenan merek iki, mula saiki kudu mriksa kepiye cara ngatasi irigator!

9 saka 10 dokter gigi nyaranake XYZ, utawa 7 saka 10, utawa 13 saka 10. Kita kabeh ngerti saka pasta gigi utawa sikat sikat sikat gigi, lan kita kabeh uga kepingin weruh: saka ngendi bisa njupuk kabeh dokter gigi iki? Nanging, sampeyan ora bakal bisa ndeleng pariwara irigasi sing gampang ing TV (kajaba ana, lan aku mung nonton program liyane). Sampeyan bisa uga bakal ganti lan piranti kayata irigasi Oclean W1 uga bakal tetep eling luwih suwe.

Irigasi murni

Apa sing diarani irigasi gigi?

Aku bakal menehi jawaban babagan pitakonan iki saka pabrikan dhewe.

Irigasi gigi minangka piranti sing digunakake kanggo mbilas tutuk kanthi cairan bertekanan. Nggunakake aliran banyu sing akeh banget kanggo mbusak plak lan lebu panganan saka papan interdental. Irigator teknologi paling anyar, kayata Oclean W1, nggunakake banyu lan udara kanthi bebarengan ing siji injeksi kanggo nglindhungi permen karet. Aliran banyu lan udhara sing akeh banget nyebabake pijet permen karet, nambah pasokan getih. Tindakan irigator minangka metode efektif sing digunakake kanggo ngobati lan nyegah masalah permen karet lan ambegan ambegan. Piranti kasebut dianjurake kanggo perawatan lisan saka pangguna peralatan orthodontic.

Kemasan kasebut ndhelikake irigasi Oclean W1

Oclean W1 kasedhiya ing kothak ireng sing gedhe banget. Iki pancen elegan lan rasane kaya piranti premium. Nanging regane mung PLN 249.

Irigasi murni

Isine kothak kasebut ana bungkus putih lan rong tips sing disegel steril. Ing paket utama, kita nemokake irigator. Nanging, aja mbuwang bungkus, amarga uga digunakake kanggo ngeterake piranti, kayata nalika lelungan. Nalika njupuk irigator ing tangan sampeyan, sampeyan bakal bakal ngerti manawa sampeyan wis menehi hasil karo produk merek sing apik. Kemasan lan piranti kasebut digawe saka plastik entheng nanging awet. Kabeh cocog tenan.

Irigator dhewe kalebu telung bagean: wadhah banyu ing sisih ngisor, piranti utama lan ujung. Kita entuk loro ing pesawat, mula kita duwe cadangan. Kita uga bisa nggunakake piranti kanthi rong wong.

Kajaba iku, kita uga bakal nemokake instruksi lan kabel pengisian daya magnetik. Sampeyan bisa ndeleng kothak mlebu ing video ing ngisor iki:

Spesifikasi teknis

  • Merek lan model: Xiaomi Oclean W1
  • Mode operasi: 9 mode pijet permen karet + klasik
  • Batere: 1200 mAh
  • Kapasitas tank: 30 ml
  • Bluetooth: BT4.2
  • Bobot: 159 g
  • Ukuran: 4,13 x 3,39 x 23,90 cm
  • Tegangan: DV 5V-1A
  • Wektu operasi: nganti 30 dina
  • Ngisi daya: 2 jam
  • Set kalebu: irigator, kabel pengisian, 2 nozel, manual pangguna, kasus perjalanan

Desain irigator

Saiki ringkes babagan desain irigator. Ana rong tombol ing kana. Siji miwiti piranti lan liyane nyetel mode. Kita bisa kanthi manual ngaktifake salah siji saka telung mode operasi - lampu sing luwih dhuwur murup, banyu saya kuwat sangsawan irigator.

Irigasi murni

Aplikasi Oclean

Aplikasi sing ngontrol irigasi yaiku Oclean sing kondhang. Aku ora kaget banget, amarga kaya sing dakkandhakake ing wiwitan, aku wis wiwit nggunakake sikat sonik. Irigator Oclean, kaya sikat, nyambung menyang aplikasi liwat Bluetooth. Ing kasus iki, ora ngganggu aku, amarga aku ora prelu nyambung menyang sikat liwat Wi-Fi lan BT.

Thanks kanggo aplikasi kasebut, kita bisa nyetel mode operasi lan nyetel piranti supaya bisa digunakake. Sapa wae sing nggunakake sikat sonik lan nyetel mode operasine ing aplikasi kasebut bakal ngurmati kemungkinan sing padha kanggo irrigator.

Kita uga bisa nglacak riwayat panggunaane. Luwih saka penasaran sing mesthi bakal digunakake dening wong sing seneng ngerti kabeh babagan awake dhewe. Ing kasusku, iki uga minangka wujud motivasi, aku seneng sedina muput 😉

Panggunaan saben dina

Tumindak sing paling penting yaiku rutinitas. Kita kudu sinau nggunakake irigator kanthi cara sing padha karo sikat, yaiku uga kanthi mekanis.

Mesthine mbantu manawa irigator bisa digunakake ing batere sajrone 30 dina lan kita ora kudu terus-terusan ngisi daya. Wektu ngisi daya dhewe uga ora suwe, amarga udakara 2 jam.

Irigasi murni

Lan apa eksploitasi kasebut katon? Kaping pisanan kita kudu pour banyu utawa cuci mulut menyang wadhah kasebut. Banjur pilih program sing pengin ngresiki untu lan diselehake ing panggonan sing bener. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, tugas irrigator yaiku ngresiki papan ing antarane untu. Endi sikat untu ora bisa.

Pisanan bisa uga paling angel, amarga kita kudu ngetren karo operasi irigator. Moto banyu cekak nanging banyu kuwat. Yen kita nemtokake kekuwatan paling dhuwur kaping pisanan, kita bakal kaget. Dadi luwih becik miwiti kanthi sing luwih cilik.

Ujung kasebut bisa diputar kanthi bebas supaya bisa tekan endi wae. Sawise suwe, kita bakal ngrasakake rasa resik (iku sing dakkarepake: P). Sawise diresiki, elinga ngresiki pucuk, irigator dhewe lan kosongake banyu saka tank. Kita ganti tip saben sawetara wulan.

Kepiye cara irigasi Oclean metu? Ringkesan

Iki minangka irrigator pisanan, mula angel kanggo aku mbandhingake karo perkara liya. Nanging, iki minangka piranti sing menarik. Sampeyan ora bakal ngganti sikat untu, iku mesthi, nanging yen sampeyan pengin untu sing luwih resik, iku pilihan sing tepat.

Keuntungane yaiku nirkabel lan kompak. Yen sampeyan ngrencanakake lelungan, sampeyan bisa nggawa sampeyan. Sajrone Pandemi, kita ngunjungi kutha Polandia liyane lan mesthi bakal nggawa dheweke plancongan menyang Przemyśl 😉

Pengerjaan mesthi ditambah. Kita entuk produk premium kanthi rega sing larang banget. Saka distribusi resmi saka papan iki sampeyan bisa tuku kanggo PLN 249. Saiki wayahe ngresiki!


Rampung edan karo pinter. Yen ana sing anyar, mula kudu diserah lan diuji. Dheweke seneng solusi sing bisa digunakake, lan sengit gadget sing ora ana gunane. Ngimpi dheweke yaiku kanggo nggawe portal paling cerdas ing Polandia (lan mengko ing jagad lan Mars ing 2025).

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan