Mio, pabrikan perekam video, minangka sing pertama ngenalake fungsi menehi informasi babagan pangukuran kacepetan segmental ing model paling anyar. Solusine ora mung ngoptimalake wektu lelungan, nanging uga bakal ngirit driver saka tiket sing ora dikarepake.

Pangukuran kacepetan tanpa tiket

Kamera video dadi aksesoris sing penting banget kanggo saben driver. Nomer mobil ing dalan Polandia sing saya akeh saya nyumbang kanggo nambah kacilakan. Ing 2019, miturut statistik polisi, ana luwih saka 31 wong. Akeh rekaman sing kasedhiya ing jaringan nggawe driver ngerti babagan migunani kamera mobil, lan perekam video dhewe, amarga ana sawetara fungsi tambahan, dadi ora mung kamera sing ngrekam rute, nanging uga mitra khusus ing dalan. Dheweke ngidini sampeyan ngrancang rute, menehi saran istirahat ing dalan lan matur nuwun amarga sampeyan bakal ngindhari tiket.

Salah sawijining fitur sing migunani yaiku database kamera kacepetan internal. Kanthi pitulungane, perekam video menehi sinyal sadurunge kanggo pangukuran, lan driver bisa nyuda kacepetan luwih dhisik, mula bisa ngindhari dhendha yen ngluwihi. Nanging, saiki, tinimbang kamera kacepetan, sampeyan bisa nemokake pangukuran kacepetan bagean. Iki verifikasi kacepetan rata-rata nalika driver nempuh rute ing antarane titik pangukuran individu.

Yen kacepetan rata-rata gedhe banget - driver bakal entuk tiket lan poin penalti. Nganti saiki, driver sing nyopir ing dalan Polandia ngerti ing menit pungkasan manawa dheweke ana ing zona kanthi kecepatan rata-rata wis diverifikasi. Pengaruh iki pisanan ndadak ngerem, lan nalika dheweke ngira yen cepet banget, istirahat sing dipeksa supaya rata-rata cocog. Prosedur kaya ngono ora mung ora lulus ujian, nanging mbebayani tumrap pangguna dalan liyane.

Pisanan ing pasar

Nomer papan kanthi pangukuran kacepetan segmen saya akeh, mula Mio minangka merek pertama sing nyedhiyakake model paling anyar kanthi fungsi sing menehi informasi lan ngoptimalake lelungan ing rute, ing endi pangukuran kacepetan segmen
Driver sing mutusake tuku perekam video kanthi fungsi menehi informasi babagan pangukuran kacepetan segmen nalika nyopir bakal nampa peringatan audio lan cahya manawa mobil kasebut ana ing zona pangukuran utawa nyedhak.

Dheweke bakal nampa kabar sing padha nalika gerakane cepet banget ing bagean sing wis diverifikasi. Cam dash bakal ngramal wektu lan kacepetan sing dibutuhake kanggo nutupi rute kanthi aman lan tanpa tiket. Dheweke uga bakal ngerti jarak apa sing bakal dituju.

Bisa uga amarga modul GPS internal, sing verifikasi lokasi mobil kanthi aktif. Kabeh informasi ditampilake ing layar kamera. Kajaba iku, driver bisa uga yakin manawa perekam video kasebut bakal mesthi duwe informasi paling anyar, amarga pabrike njamin nganyari database saiki kanthi informasi babagan lokasi kamera kacepetan lan pangukuran kacepetan segmen.

Statistik polisi

Statistik polisi nuduhake manawa penting banget kanggo duwe informasi sabisane kanggo netepke kahanan lalu lintas. Miturut wong-wong mau, meh saben kacilakan kaping papat ing taun 2019 amarga kacepetan mobil kasebut ora disesuaikan karo kondisi dalan. Ditelusuri alternatif kanggo kamera kacepetan sing bakal nganjurake driver supaya bisa nyetir kanthi tliti. Salah sijine yaiku pangukuran kacepetan bagean sing diarani, sing asring ditemoni ing dalan Polandia, sing mriksa manawa rata-rata wektu lelungan ing bagean sing diukur ora luwih saka kacepetan sing diidini.

Pangukuran kacepetan bagean minangka cara sing anyar kanggo ngontrol kecepetan driver ing dalan Polandia. Nanging, saka taun nganti taun, luwih asring ditemokake, utamane ing ngendi driver cenderung asring ngluwihi watesan kecepatan. Apa efektif? Efektivitas mesthi narik bathi anggaran saka prentah. Contone, nalika wiwitan pangukuran bagean ing bagean dalan gedhe A1 ing antarane Tuszyn lan Piotrków Trybunalski, ana luwih saka 1300 driver sing kadhaptar, sing kudu mbayar banget amarga nyopir kanthi cepet. Amarga angel banget supir kanggo ngramal kecepetan rata-rata sing kudu ditempuh supaya ora entuk tiket lan kanthi aman tekan papan sing dituju, kita mutusake nglengkapi piranti paling anyar, kayata Mio MiVue 812, Mio MiVue 846 utawa Mio MiVue 866 kanthi fungsi ngandhani lan ngatur perjalanan nalika lelungan kanthi rute kanthi pangukuran kacepetan bagean - ujare Manajer Pemasaran Łukasz Tetkowski MiTAC CEU & DACH Eropa.

Fungsi kasebut kasedhiya ing model perekam video sing dipilih. Dhaptar lengkap kasedhiya ing www.mio.com.

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan