Kanthi langganan buletin, aku setuju kanggo ngolah data pribadi kanggo ngetrapake layanan buletin, ngemot informasi babagan kegiatan Administrator saiki, miturut poin 6 Artikel 1 GDPR.

Selaras karo seni. Bagean 13 1 lan paragraf 2 peraturan umum kanggo nglindhungi data pribadi 27 April 2016. Aku ngandhani yen:

1. Administrator data sampeyan yaiku Ariel Zgórski, sing nglakokake bisnis SmartMe Ariel Zgórski karo kantor pangguna ing Katowice, ul. St. Jana 11 / 4, NIP: 6482751882, REGON: 384481312.

2. Data pribadi sing diproses diproses supaya bisa menehi layanan buletin sing ngemot informasi babagan kegiatan saiki Administrator, miturut poin 6 Artikel 1 GDPR.

3. Panampa data pribadhi sampeyan yaiku wong sing diwenehake dening Administrator, entitas sing sah miturut syarat hukum, lan entitas eksekutif ing kontrak sing ditandatangani.

4. Data pribadhi sampeyan bakal disimpen nganti idin kanggo diproses ditarik.

5. Data pribadi sampeyan ora bakal ditransfer menyang negara katelu minangka bagean saka proses pangolahan.

6. Sampeyan duwe hak kanggo ngakses data, hak kanggo mbenerake, mbusak, matesi pangolahan, hak kanggo mindhah data, hak kanggo obyek, hak mbatalake persetujuan kapan wae tanpa mengaruhi ukum saka pangolahan sing ditindakake kanthi idin sadurunge mbatalake. .

7. Sampeyan duwe hak kanggo nggawe keluhan karo awak pengawas nalika sampeyan rumangsa manawa pangolahan data pribadi nglanggar ketentuan Peraturan Perlindungan Data Umum 27 April 2016r.

8. Nyedhiyakake data pribadhi kanthi sukarela.

9. Data pribadhi sampeyan ora tundhuk karo keputusan otomatis utawa nggawe keputusan.