yyyy
Waca liyane
kolom

Nanging sampeyan ora nelpon! Kita mlebu ing jaman deepfakes maju

Bayangake yen ing sawijining dina sampeyan nguripake komputer lan ujug-ujug kabeh kanca mbanjiri informasi manawa sampeyan nindakake perkara sing aneh. Dheweke ndeleng video kasebut sawetara dina kepungkur, ing ngendi sampeyan ngancam bakal ngalahake presiden. Utawa ing ngendi sampeyan fitnah Paus ...

Waca liyane