Ing klompok Facebook, ana wong sing nemoni masalah karo jadwal kegiatan ing otomatisasi Xiaomi saben sawetara dina. Mula, kita menehi solusi kanggo masalah iki kanthi luwih gampang supaya sampeyan bisa nemokake kanthi gampang. Masalah kasebut dirampungake dening Rezmus lan Piteron ngirimake ing forum Xiaomi.

Sampeyan bisa nemokake kiriman asli kene, lan ing ngisor iki minangka konten solusi sing bisa digunakake. Matur nuwun kanthi sanget marang Piotr babagan ide babagan pandhuan iki

MASALAH KANGGO JADWAL OPERASI IN AUTOMASI

* Mi gateway multi hub v3 (lumi.gateway.mgl03)

* Mod MiHome

* Server Eropa

  • Yen gateway wis mlebu, kita bakal nyopot saka aplikasi kasebut
  • Kita ngganti zona wektu ing telpon menyang Beijing / China GMT + 8
  • Kita mlebu / nambah gerbang menyang MiHome
  • Sawise mlebu / nambah, nyopot listrik saka gerbang (kita nggawe reset nganggo cara iki)
  • Kita mbukak pilihan wektu ing telpon lan ngganti zona wektu dadi KAIRO (EET +2 utawa GMT + 2 zona gumantung karo pabrikan telpon). Cathetan penting ing kene. Wayahe kudu STANDARD EASTERN EUROPE (mangsa utawa panas ora ditambahake). Pilih pilihan (yen dipilih) pilihan zona wektu otomatis. Wektu otomatis sing diwenehake dening jaringan / operator bisa ana ing mesin kasebut.
  • Kita nyambungake kekuwatan menyang gerbang lan ngenteni kabeh piranti mbukak utawa ngreset sing wis offline.
  • Kita pindhah menyang setelan zona wektu gerbang lan nyetel zona EET. Ana sawetara pilihan (sampeyan bisa nyiyapake Kairo).

Sawise perawatan kasebut, jadwal piranti bisa digunakake nganti kaping pindho. Sawise kabeh, alat pembersih ora diuripake jam 4 esuk, lan bolam lampu mati ing jam sing sampeyan pilih.

Sumber - Xiaomi Fans Polska


Rampung edan karo pinter. Yen ana sing anyar, mula kudu diserah lan diuji. Dheweke seneng solusi sing bisa digunakake, lan sengit gadget sing ora ana gunane. Ngimpi dheweke yaiku kanggo nggawe portal paling cerdas ing Polandia (lan mengko ing jagad lan Mars ing 2025).

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan