Ford uga ngganti pendekatan mobil. Biyen, perusahaan kasebut mung ana gandhengane karo kendaraan olahraga. Saiki, akeh perusahaan sing nyoba cara anyar kanggo nggayuh pelanggan. Ford nindakake kanthi ngeculake SUV listrik, Mustang Mach-E.

Ora mung Ford

Ngganti lan ngembangake tawaran sampeyan ora anyar ing jagad otomotif. Rolas taun kepungkur, Porsche nerbitake SUV, uga Lamborghini. Ora nggumunake, tren sing tuwuh ing mobil kasebut kepeksa produsen nggawe model kaya ngono.

Apa sing menarik babagan model mobil kanthi jaran ing hood?

Mustang Mach-E bakal dirilis ing pirang-pirang versi. Bedane utama yaiku: kapasitas batere lan jinis drive. Model sing beda padha karo rega sing beda, jelas ing ngisor rega saben model sing padha:

- Rear drive, batere standar: PLN 216 120
- Rear drive, batere luwih gedhe: 247 570 PLN
- Rodha papat, batere biasa: PLN 249
- Rodha papat, batere luwih gedhe: PLN 286

Sampeyan uga perlu dingerteni manawa model sing luwih larang luwih dilengkapi. Bedane beda karo sing murah, kalebu: paket gaya, kursi tangan, ukuran pelek, lampu.

Sumber: tabletowo.pl

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan