Konsol Playstation 5 kasedhiya maneh ing toko Neonet. Rantai kasebut nyiapake siji kit PS5 sing bisa didol, nanging regane regane larang banget. Saliyane console dhewe, set uga kalebu loro game.

PS5 regane apik mung ana rong game ing Neonet

Toko wis nyiyapake set gedhe, kalebu konsol Playstation 5 + game CYBERPUNK 2077 + Pungkasan Bagian II. Kabeh set regane PLN 2687.

Yen sampeyan isih mburu Playstation 5 lan wis suwe mikir babagan tuku konsol iki, saiki sampeyan duwe kesempatan! Promosi sing luwih apik bisa uga ora! Promosi kasebut valid nalika saham tetep.

sumber: HDTV

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan