Oke, ora persis karo carane sampeyan entuk. Mung yen ana kanca teka mlaku-mlaku arep ngandhani. Kamera Nest nyathet kahanan sing ora biasa.

Sampeyan turu turu ing tengah wengi. Jam 2.15:XNUMX. Dumadakan sampeyan ngrungokake bel lawang. Sing pertama sampeyan pikirake - "Sapa sing nggawa jam iki?!" Lan sampeyan mung kanca sampeyan teka lan ngandhani yen sampeyan menang Hadiah Nobel.

Kita ngomong babagan rong ilmuwan saka Universitas Stanford. Hadiah kasebut dimenangake dening Pak Paul R. Milgrom lan Pak Robert B. Wilson. Dheweke dihargai ningkatake teori lelang lan nyipta format lelang anyar sing nguntungake para penjual, pembeli lan pembayar pajak ing saindenging jagad.

Kabeh sing ana ing mripat kamera

Kaloro pria kasebut ora bisa rawuh ing upacara penghargaan ing Stockholm, sing tegese staf Akademi Ilmu Pengetahuan Swedia kudu nelpon. Dheweke nyeluk Robert lan menehi kabar gembira. Ana masalah karo Paul, dheweke ora duwe nomer. Nanging, kanca kasebut ora niat ngadeg meneng, nganggo sepatune lan bareng garwane menyang omah kanca sing ora adoh banget.

Kamera susun sing disetel ing ngarep lawang ngarep nyathet kedadeyan sing ora biasa. Kamera kasebut nduweni koneksi WiFi, uga ngirim kabar menyang garwane Paul, sing saiki lagi ing Stockholm. Thanks kanggo iki, dheweke uga bisa nemu acara iki.

Siji saka sejuta, nanging cukup

Sampeyan bisa ndeleng rekaman ing ngisor iki. Ing kana ora ana kembang api utawa bledosan. Sampeyan mung bisa ndeleng wong sing seneng, sanajan umure lan wis suwi wis mlaku, arep crita karo kancane babagan hadiah kasebut.

Kabeh iki dijupuk kamera, aman lan dikirim ing saindenging jagad. Amarga wayahe kaya ngono, siji saka sejuta, pancen larang.

Sugeng kalorone wong lanang, mesthine!

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan

Add a comment

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Kothak sing kudu rampung ditandhani * *