Muncul foto headphone ing web, sing akeh komentator ngakoni minangka Apple AirPods paling anyar. Kita bisa ndeleng kanthi jelas, kita bisa ngarepake sawetara pangowahan saka tampilan lan fungsine.

Foto sing diterbitake umume negesake apa sing wis kita ngerti babagan AirPods generasi kaping telu. Sekilas, sampeyan bisa ndeleng manawa nggambar sawetara saka versi Pro - malah spindle sing luwih cendhek kudu diwenehi perhatian. Miturut jaminan, headphone bakal nawakake solusi canggih, kalebu nyuda gangguan aktif.

Apple AirPods 3 - pangowahan lan pangapikan

Desain sing diowahi uga dikarepake bisa mengaruhi kemungkinan nggunakake sistem kontrol inovatif. Kita uga bisa ngarep-arep anané sistem pembuangan kanggo padha karo tekanan ing kuping, sing bisa nambah kenyamanan panggunaan kanthi signifikan. Tujuane yaiku kanggo nyuda utawa ngilangi rasa ora nyaman sacara total sajrone ngrungokake musik. Laporan uga nuduhake manawa Apple, sanajan nyuda ukuran headphone, duwe niat kanggo nambah dawa kerjane kanthi siji daya. Kita ngarepake perdana Apple AirPods 3 ing wulan Maret taun iki.

sumber: macrumors.com

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan