Akeh wong sing nggunakake sikat untu listrik, mula macem-macem produk jinis iki wis katon ing pasar. Ana loro sikat untu sing cerdas: sing industri pimpinan Oral-B lan merek Oclean sing populer. Sing arep dipilih Sing endi sing luwih apik?

Daya reresik. Oclean vs. Lisan-B

Prinsip operasi mesin beda, nanging tenaga reresik padha. Oral-B Genius X 20000 minangka jinis mekanik. Kepala sikat muter 9900 kaping saben menit lan geter 45000 bola-bali. Efek reresik diasilake kanthi ngosok untu.

Oclean X Pro yaiku jinis sonik. Nduwe motor tanpa sikat kanthi levitasi magnetik. Nduwe torsi gedhe 220 gf * cm lan kacepetan geter 42000 revolusi saben munute. Getaran frekuensi dhuwur nggawe gelembung sing ngumbah permukaan untu lan celah ing antarane untu.

Deteksi titik buta

Oral-B fokus ing ngawasi wektu nyata lan Oclean nggunakake asil sikat kanggo mbantu pangguna rerumput untu kanthi bener.

Genius X20000 mbagi cangkeme dadi 6 wilayah. Sikat sikat untu kudu disambungake menyang aplikasi supaya bisa ngawasi gigi untu. Asil ngawasi mung bisa dideleng ing aplikasi seluler. Umume pangguna nglaporake manawa aplikasi kasebut ketinggalan ngawasi wektu nyata.

X Pro nggunakake ngawasi 8-zona, giroskop 6 sumbu internal lan algoritma unik sing ngidini sikat bisa dipisahake saka aplikasi lan pangguna bisa kanthi bebas nglumpukake lan ngolah data babagan sikat. Asil ngawasi ditampilake langsung ing layar sikat untu, sing cocog kanggo pangguna. Kajaba iku, aplikasi bakal nyelarasake, nganalisa lan nglacak data sikat untu kanggo wektu sing suwe.

Pemantauan tekanan. Oclean utawa Lisan-B?

Sikat loro kasebut duwe sensor tekanan. Nalika pasukan sikat banget, indikator Genius X20000 sumunar lan X Pro nyuda frekuensi kanthi langsung. Sing pertama fokus ing kelingan, sing nomer loro kanggo proteksi.

aplikasi

Aplikasi Oral-B ngemot telung metrik kanggo nyikat wektu, kekuwatan lan area jangkoan. Saliyane, aplikasi Oclean luwih rinci amarga nuduhake: wektu sikat, tekanan, area jangkoan, amba sirah sikat, torsi, lsp.

Kajaba iku, aplikasi Oclean nyedhiyakake luwih saka 20 program (pangguna bisa ngatur program sing cocog kanggo cocog karo kabiasaan urip lan kahanan lisan) lan ndhukung luwih saka 100 program sikat sikat khusus.

summation

Ing babagan rega, ana bedane gedhe. Genius X20000 regane udakara PLN 1000, lan Oclean X Pro regane udakara PLN 250.

Ing babagan fungsi lan tenaga pembersih, Genius X20000 lan Oclean X pro duwe kaluwihan dhewe-dhewe.

  • Secara teknis, kalorone duwe pirang-pirang teknologi sing hebat, nanging Oclean X pro duwe teknologi sing luwih inovatif.
  • Saka sudut pandang kesadharan merek, Oral-B duwe reputasi lan pengaruh sing luwih dhuwur.
  • Saka sudut pandang rincian produk (kayata umur batere, proteksi tekanan, lsp), Oclean luwih grapyak kanggo pangguna.
  • Saka sudut pandang kinerja biaya, Oclean X Pro kayane luwih apik.

Teks iki ditulis kanthi kemitraan karo Oclean.


Dening adoh wong sing paling positif ing SmartMe. Dheweke ngerti, seneng lan bisa navigasi kanthi sampurna ing Media Sosial. Oversees Instagram lan Pinterest. Iki matur nuwun amarga sampeyan bisa ndeleng teknologi sing apik lan apa karya saka pawon. Yen ora, SmartMe ora bakal warni banget. Lan dheweke uga nggawe subtitle kanggo video YouTube lan nyerat warta. Orkestra wanita!

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan