big_a2e77b6c-fff0-4d77-87b2-378142bcf4e4
Waca liyane
HomeKit, News

HomePod Mini - kita ngerti rega lan tanggal rilis! Lan kita duwe warta ala babagan AirTags ...

Supaya ana keseimbangan ing urip, kita duwe kabar apik lan ora apik kanggo sampeyan. Kabeh padha ngrujuk produk Apple sing anyar, yaiku speaker pintar HomePod Mini lan lokator AirTags. Ayo diwiwiti karo kabar apik, utawa rega pamicara anyar sing dingerteni ...

Waca liyane

warna-lampu-bohlam-nw-fi
Waca liyane
Alexa, Google Ngarep, HomeKit, News

Meross nuduhake bolam sing kompatibel karo HomeKit, Google Home lan Alexa

Meross minangka perusahaan liyane sing pengin nuduhake babagan ing pasar Smart Home. Metu ing njaba nganggo bohlam sing cerdas sing ndhukung kabeh asisten sampeyan sing paling penting bisa dadi ide sing apik! Produk paling anyar perusahaan yaiku bohlam sing cerdas lan warni sing ...

Waca liyane