Teknologi Bus Otomasi Ngarep sing mbukak minangka piranti lunak otomasi open source. Kemungkinan sing ditawakake gedhe tenan, mula kudune bisa dingerteni. Tes piranti lan kesan nggunakake openHAB sing bisa ditemokake ing situs web minangka cara paling apik kanggo ngetutake warta.

Waca liyane
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Google Ngarep, Asisten omah, IKEA Ngarep Smart, News, openHAB, Xiaomi Ngarep

Uni Eropa ngetokake investigasi menyang ekosistem Google, Apple lan Amazon

Pejabat berwenang anti monopoli ngluncurake penyelidikan liyane babagan raksasa teknologi paling gedhe. Tugas kasebut yaiku mriksa manawa ekosistem nuduhake alasan monopolistik. Kabeh tugas dikelola dening Komisioner Kompetisi UE, Margrethe Vestage. Dheweke pengin yakin ...

Waca liyane