Waca liyane
Fibaro, Google Ngarep, Asisten omah, HomeBridge, HomeKit, IKEA Ngarep Smart, News, openHAB, Xiaomi Ngarep

Uni Eropa ngetokake investigasi menyang ekosistem Google, Apple lan Amazon

Panguwasa Antitrust ngluncurake penyelidikan liyane marang para raksasa teknologi paling gedhe. Tugas dheweke yaiku mriksa apa ekosistem nuduhake premis monopolistik. Tugas kabeh dikelola dening Komisioner Pertandingan EU, Margrethe Vestage. Dheweke pengin yakin ...

Waca liyane