KTP.4-2
Waca liyane
News, Smart Auto

Masa depan industri otomotif? Modern lan futuristik, kita duwe interior Volkswagen ID.4

Seri ID saka Volkswagen minangka masa depan merek iki. Mobil listrik, modern lan minimalis sing bakal mbanjiri dalan-dalan ing sawetara taun. Dina iki kita duwe foto kanggo interior interior model sabanjure, yaiku SUV ID.4. ID.4 bakal dadi sing pertama ing ...

Waca liyane