Electronics ing getih sampeyan! Krzysiek minangka editor lan desainer ing SmartMe operasi ing Asisten Omah. Dheweke kerep seneng mbangun solusi kanggo awake dhewe lan nuwuhake semangat gegayutan karo omah sing cerdas. Ing wektu gratis dheweke seneng njupuk gambar lan kita seneng nerbitake gambar kasebut

Bolam cerdas
Waca liyane
Asisten omah, HomeKit, reviews

Lampu cerdas Kasa, Wiz, Yeelight, Philips - lampu atmosfer kanthi rega sing murah.

Aku bubar nulis babagan bolam Philips lan babagan seneng bojoku babagan dheweke. Kanggo kula, salah sawijining kerugian yaiku rega. Dina iki aku bakal mbandhingake bolam saka telung produsen. Bolam lampu cerdas nyedhiyakake toko X-kom, sing ...

Waca liyane