Rampung edan karo pinter. Yen ana sing anyar, mula kudu diserah lan diuji. Dheweke seneng solusi sing bisa digunakake, lan sengit gadget sing ora ana gunane. Ngimpi dheweke yaiku kanggo nggawe portal paling cerdas ing Polandia (lan mengko ing jagad lan Mars ing 2025).

Waca liyane
Alexa, Google Ngarep, Asisten omah, HomeBridge, News

Ambi ngluncurake kontroler AC sing cerdas - Ambi Climate Mini

Ambi to firma z Hong Kongu, która w swoim portfolio posiada smart kontrolery do klimatyzatorów. Właśnie wypuściła nowy model, który nazywa się - Ambi Climate Mini. Ambi w swoim portfolio posiada już "duże" kontrolery, czyli...

Waca liyane