Karolina - Smart Mama;) Karolina yaiku ibu saka telung gendhakan. Dheweke luwih nggambarake wektu kanggo kulawargane, mula dheweke terus nggoleki Gadget Smart sing nggawe urip luwih gampang. Dheweke nguji atusan gadget kanggo milih sing paling apik. Ing SmartMe, dheweke bakal seneng mbantu wong tuwa sing wis enom lan rada tuwa! Saliyane wektu sing dienggo karo bocah lan ing SmartMe - dheweke uga kerja minangka psikologi klinis;)

robot do mycia podłóg
Waca liyane
reviews

Robot cuci lantai Bobot MOP 9070 - tresnaku sing anyar

Na wstępie będzie spojler... uwielbiam Bobot MOP 9070, robot do mycia podłóg, który konserwuje płaskie powierzchnie, tzn. myje podłogi. Jest to moja nowa miłość. Do tego stopnia się lubimy, że robimy sobie razem selfiaczki...

Waca liyane

12