Paweł minangka wong sing positif banget sing duwe luwih saka siji rahasia 😉 Dheweke tresna karo Google Home lan kabeh sing bisa digandhengake. Dheweke ora wedi nyatakake mratelakake panemume, lan tujuane yaiku ngrancang omah sing cerdas supaya ora katon. Dheweke seneng maneh babagan produk lan kamera Smart Home - e.g..

12