Microsoft pengin ngetrapake fitur prediksi teks ing editor teks populer ing wulan ngarep. Miturut jaminan, pilihan kasebut bakal mbantu pangguna nggawe konten kanthi luwih irit.

Teks kasebut bakal diprediksi kanthi cepet lan akurat banget, sing bakal nyuda jumlah kesalahan tata tulis lan tata bahasa ing mbesuk. Perlu dingerteni manawa rekomendasi bakal dadi luwih relevan suwe-suwe amarga analisis gaya nulis panulis terus-terusan. Microsoft mesthekake yen proses nggawe dokumen bakal luwih cepet nganggo teks prediktif.

prediksi teks tembung

Teks prediksi ing Microsoft Word mung kanggo sukarelawan

Fitur kasebut mung bakal kasedhiya kanggo pangguna sing menehi idin. Jawaban sing ditampilake ing layar editor teks bisa dikonfirmasi nganggo tombol Tab lan ditolak kanthi mencet tombol Escape. Microsoft ngrencanakake bakal ngenalake prediksi teks wiwit wulan Maret taun iki.

sumber: theverge.com

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe