Produk anyar wis muncul ing jagad piranti sterilisasi! Lan kita, sing wis duwe pengalaman nyoba test sterilisasi (oke, digunakake ...), mutusake kita bakal nyoba liyane kanggo nyoba jinis peralatan iki. Wektu kanggo sterilisasi jamban saka Xiaomi!

Sampeyan ora kudu matur nuwun marang kita yen wis nanggung risiko kanggo sampeyan kanthi nyoba peralatan iki! Nanging yen sampeyan pengin ngurmati polah pahlawan kita, sampeyan bisa ndhukung patronite! Thanks kanggo kontribusi saka Patron, kita bisa tuku ing AliExpress kayata sterilisasi toilet Xiaomi tanpa komentar sing ora perlu saka kulawarga. Mirit sing nyalahake isih ana, nanging kita ora bisa nindakake apa-apa.

Sterilisasi Xiaomi

Sterilisasi toilet saka Xiaomi - apa rupane?

Sterilisasi teka saka Tiongkok kanthi cepet, bisa uga amarga isih akeh saham (sing kaget!). Sawise mbongkar kothak kasebut, priksa manawa piranti kasebut bata gedhe, abu-abu lan putih. Serius, kita ngira sterilisasi rada luwih cilik, lan ukurane jotosan lanang ... Ukurane 100 x 60 x 32 mm. Ing tengah ana lampu UV sing katon aneh banget. Apa struktur gedhe kaya ngono pancen dibutuhake? Bobot minangka kejutan liyane - sterilizer abot banget. Miturut katrangan resmi, bobote 100 gram, nanging sampeyan ora bisa percaya ...

Sterilisasi Xiaomi

Sterilisasi pancen kalebu rong bagean. Gagang karet sing dipasang ing kursi jamban kanthi pita 3M lan piranti kasebut dhewe. Ing sterilisasi sampeyan bakal nemokake input microUSB kanggo ngisi daya lan tombol sing ngidini sampeyan nguripake utawa mateni.

Carane ora?

Sterilisasi diuripake dhewe saben nutup kursi jamban. Cahya karo sinar UV suwene 5 menit banjur dipateni. Sajrone wektu iki, mateni 99,9% bakteri, sing kudu kaget yen ana sing miwiti diskotik ing jamban. Mesthine, 0,01% bakal tahan. Dadi, bakteri kasebut padha karo steril sikat sikat untu lan Domestos. Apa wae sinar UV sing ora sensitif kanggo apa utawa apa? Ora ngerti, ora takon.

Sterilisasi Xiaomi

Sterilisasi kudu suwene 45 dina yen sampeyan mbukak jamban kaping pindho saben dina. Yen luwih dibukak, luwih asring sampeyan ditambahake. Informasi sing baterei wis entek banget - piranti mandheg ora digunakake. Dadi saka wektu ke wektu sampeyan kudu mbukak papan lan mriksa manawa isih murup. Kebiasaan mriksa cahya ing kulkas bakal pas karo sarung tangan.

Sterilisasi Xiaomi

Toilet sterilizer saka Xiaomi - ringkesan

Kita ora ngerti kepiye carane bisa nggambarake sterilisasi toilet Xiaomi kanthi rinci, nanging bisa uga bisa. Piranti kasebut kayane wis bisa digunakake (kita ora ngerti tenan: lampu kasebut sejatine bisa digunakake). Nanging, ora ana informasi sing lagi dibuwang, yen jamban bisa ngomong karo kita informasi sing kudu dakisi maneh, aku luwih seneng kaya saiki.


Rampung edan karo pinter. Yen ana sing anyar, mula kudu diserah lan diuji. Dheweke seneng solusi sing bisa digunakake, lan sengit gadget sing ora ana gunane. Ngimpi dheweke yaiku kanggo nggawe portal paling cerdas ing Polandia (lan mengko ing jagad lan Mars ing 2025).

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan