Waca liyane
HomeKit, News

HomePod Mini - kita ngerti rega lan tanggal rilis! Lan kita duwe warta ala babagan AirTags ...

Supaya ana keseimbangan ing urip, kita duwe kabar apik lan ora apik kanggo sampeyan. Kabeh padha ngrujuk produk Apple sing anyar, yaiku speaker pintar HomePod Mini lan lokator AirTags. Ayo diwiwiti karo kabar apik, utawa rega pamicara anyar sing dingerteni ...

Waca liyane

Waca liyane
News

Kita bakal ndeleng iPhone anyar ing 13 Oktober!

Dina gedhe Apple bakal teka! Premiere paling penting saka produser Amerika iki bakal ditindakake Selasa ngarep jam 19:00. Wayahe iPhone 12! Generasi paling anyar saka iPhone diajab bisa nggawa akeh pangowahan. Kalebu perubahan tampilan dhewe ...

Waca liyane