Waca liyane
Apple HomeKit, News

Apple ora bakal ngenalake layanan Apple Music gratis

Bubar iki, akeh wong sing ngarep-arep manawa Apple, kaya Spotify, bakal ngenalake varian gratis Apple Music adhedhasar pariwara. Sayange, pangarepan wis rampung. Perusahaan kanthi tegas nolak kemungkinan iki. Apple ora bakal ngenalake perwakilan layanan gratis musik paling gedhe ...

Waca liyane