Waca liyane
Asisten omah, tutorial

Comfort Mio Decor 90 - integrasi karo Asisten Omah

Ing artikel aku bakal nerangake babagan carane nggabungake Mio Decor mMotion Comfort 90 motor ril langsir listrik karo Asisten Omah. Aku bakal nggunakake modul Shelly 2.5 kanggo tujuan iki. Modul iki gumantung kepiye carane duwe kabel listrik ...

Waca liyane

Waca liyane
Google Ngarep, Asisten omah, reviews

Jupuk langsing listrik Mio Decor - tinjauan

Saiki, luwih akeh elemen ing omah kita dadi otomatis. Omah sing pinter nggabungake solusi sing mengaruhi keamanan, ngatur konsumsi energi, nyedhiyakake hiburan multimedia, nanging kabeh bisa ningkatake kualitas urip. Piranti ...

Waca liyane

Logo ShellyforHass
Waca liyane
Asisten omah, tutorial

ShellyForHASS - cukup nambah Shelly ing Asisten omah

Dina iki aku pengin nuduhake sampeyan babagan pandhuan mini babagan cara nambah piranti piranti kanthi gampang kanggo Asisten Ngarep. Kita bakal nggunakake tambahan ShellyForHASS kanggo tujuan iki. Kaluwihan tambahan saka ShellyForHASS Penulis menehi sawetara kaluwihan saka ...

Waca liyane

12