BleBox airSensor
Waca liyane
Apple HomeKit, BleBox, Asisten omah, reviews

Blebox airSensor. Tinjauan sensor udara

Bubar, aku nampa sawetara piranti saka Ultrasmart.pl kanggo nyoba, lan peralatan sing ditinjau kaping pisanan yaiku BleBox airSensor, yaiku sensor kualitas udara. Asap ing njaba jendhela malah nyoba mlebu apartemenku, mula aku ngerti wayahe ...

Waca liyane