Waca liyane
Ilmu, News

Perusahaan-perusahaan saka Polandia lan AS nandatangani surat maksud babagan ekstraksi helium-3 ing rembulan

Perusahaan Sistem Sumber Daya Solar startup Krakow wis mlebu karo perusahaan Amerika US Nuclear Corp. layang maksud babagan pasokan isotop sing larang regane saka rembulan - helium-3. Perusahaan Małopolska arep kerja sama karo entitas liyane ing proyek kasebut, kalebu ...

Waca liyane

Waca liyane
News

Kebangkrutan Perseverance minangka sukses saka NASA. Misi kasebut bakal nyoba teknologi kanggo pesawat sing dikelola wong

Kebangkrutan Rover Perseverance ing Mars mesthi sukses ing NASA, lan kabeh proyek kasebut duwe tugas penting, ora mung ilmiah, nanging uga teknologi - komentar Rafał Grabiański saka majalah Urania lan portal sing njlentrehake panelitian luar angkasa. Amerika ...

Waca liyane