Waca liyane
Fibaro, Google Ngarep, Asisten omah, HomeBridge, HomeKit, IKEA Ngarep Smart, tutorial, Xiaomi Ngarep

Kepiye ngarani piranti ing omah sing cerdas? Pandhuan

Apa sampeyan ngerti perasaan kasebut nalika sampeyan pengin mateni lampu ing lorong, lan Siri kanthi sregep lampu ing kamar turu? Utawa sampeyan pengin nutup blinds ing ruang tamu lan Google mutusake kanggo nutup kabeh? Kanthi pandhuan iki, kita bakal menehi pitunjuk marang sampeyan ...

Waca liyane

12