Roborock S50
Waca liyane
kolom

Proyek SmartMe sing unik wis rampung - kepiye robot bisa mbantu wong ora duwe kabisan

Asring, perkara sing paling luar biasa teka saka sisih sing paling ora disangka. Kanggo klompok iki aku kalebu proyek kapisan sing kita sinau manawa robot bisa mbantu wong sing ora duwe kabisan. Nalika miwiti SmartMe, kita ora ngarep-arep ...

Waca liyane