Taun ngarep, TVP arep nyedhiyakake kothak pangguna anyar sing anyar kanggo para pangguna. Dekoder duwe fungsi modern. Kepiye carane bakal tampil lan apa gunane?

TVP ngenalake kothak set-top hibrida

Telewizja Polska ngerti manawa ora kabeh TV bakal bisa ngatasi DVB-T2 lan kanggo ngindhari pangecualian TV, bakal menehi decoder hibrida kanggo para pamirso supaya bisa nonton program sing disiarake ing standar anyar. Minangka penghargaan kanggo pamirso sing nggunakake TV TV kuno saben dina.

Dekoder TVP hibrida duwe pilihan nPVR, yaiku mandheg, muter maneh utawa muter maneh program sing disiarake nganti pitung dina kepungkur. Kajaba iku, kothak set-top bakal duwe fungsi VOD, sing ngidini pangguna kothak set-top bisa ngakses tawaran TVP VOD sing berkembang.

Nganti saiki, kita durung ngerti bentuk distribusi utawa biaya kothak set-top sing anyar. Nanging, kita ngerti manawa piranti kasebut bakal tekan pasar taun ngarep. Mesthi wae, pilihan iki katon apik banget. Kepiye sejatine? Kita bakal ngerteni sawise premiere peralatan iki.

sumber: Media Virtual

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe